Domen Valič in Jasna Kuljaj z vsak svojo monokomedijo v Kavarni Union

Domen Valič in Jasna Kuljaj z vsak svojo monokomedijo v Kavarni Union (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
2. 2. 2018

Vabimo na dve odlični predstavi, o katerih smo na našem spletnem mestu že pisali in za kateri damo 'roko v ogenj', da bosta zagotovo nasmejali obiskovalce Kavarne Union.

Domen Valič

Zvezdnik nadaljevanke Usodno vino in voditelj oddaje Slovenija ima talent Domen Valič nastopa v odlični monokomediji Zapornik št. 3. 2. 3.!

V četrtek, 15. februarja, ob 20:00 pa bo ponovno igral v Kavarni Union.

valičZAPORNIK 3.2.2.

Slovenski igralec leta 2016 v vlogi Alojzija Šušteršiča, neprilagojenega posameznika, ki za družbo ne mara dosti in ta za njega še manj, kako si življenje zrežira po svoji volji.

Pripoved duhovito pelje čez otroštvo, najstniška leta in rano mladost v kateri je deško dvorišče zamenjal s socialnimi uradi, diskoteke in teenajgersko rajanje pa z zaporom. Tako izoblikuje svojstven čut za pravičnost, ki po potrebi opravičuje sredstva in življenski moto 'Mene, ne bo noben jebal' s katerim se prebija in jadra čez vse mogoče in nemogoče avanture.

Jasna Kuljaj

Prav tako pa na oder Kavarne Union z novo predstavo prihaja tudi Jasna Kuljaj. V avtorski komediji Borka se bo s svojo strelčevsko neposrednostjo in dobršno mero samoironije lotila tako družbe, kot same sebe.

Predstava bo na sporedu 22. februarja ob 20.00 v Kavarni Union.

BORKA

Jasna Kuljaj se izpred televizijskih kamer seli na gledališke odre. V avtorski komediji se bo s svojo strelčevsko neposrednostjo in dobršno mero samoironije lotila tako družbe, kot same sebe.

'Danes sem mati. Pot do zaploditve pa ni bila enostavna. 20 let testiranj sem dala skozi, prečesala cel Balkan, da sem zaprla usta neizprosni biološki uri, ki je neusmiljeno tiktakala.Na tej poti sem v omaro skrila tudi kakšnega Bosanca.'

Jasna se vam bo razgalila v vsem svojem blišču in bedi. Občinstvu se bo prikazala takšna, kot zjutraj svojemu partnerju. Brez ličil. 'Položaj morske zvezde enostavno ne prenese ličil. Ne veste, kakšen položaj je to? Tudi jaz nisem vedela, zdaj, ko sem mati, ga obvladam v nulo!"