Drugo leto dobrodelnega projekta Snežne kepe sreče

20. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

Henkel in Mercator sta pripravila dogodek, na katerem sta s pomočjo gostiteljice Ule Furlan predstavila dobrodelno akcijo Snežne kepe sreče, ki zdaj poteka že drugo leto.

V četrtek 13.12 sta podjetji Henkel in Mercator pripravila dogodek, na katerem sta s pomočjo gostiteljice Ule Furlan predstavila dobrodelno akcijo Snežne kepe sreče, ki poteka zdaj že drugo leto. Zbrana sredstva akcije bodo namenjena Zvezi prijateljev mladine Slovenije, ki bo otrokom iz socialno ogroženih družin omogočila nepozabne zimske radosti. V akcijo so vključeni vsi kupci proizvodov Persil, Silan in Somat, ki bodo nakup opravili na katerem koli Mercatorjevem prodajnem mestu po vsej Sloveniji.

“Prvo leto skupnega sodelovanja je pokazalo izjemne rezultate in zelo smo veseli, da se ta čudovita zgodba nadaljuje tudi letos, saj ni lepšega kot videti nasmehe na otroških obrazih. Hvala vsem, ki na kakršenkoli način sodelujete v akciji, ki bo otrokom omogočila nepozabne zimske radosti,“ dodaja Uroš Vodopivec, key account manager Henkel Slovenija.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri