Družina Luke Modrića blestela na rdeči preprogi na podelitvi prestižne nagrade zlata žoga!

Družina Luke Modrića blestela na rdeči preprogi na podelitvi prestižne nagrade zlata žoga! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: STA
4. 12. 2018

Luka je za podelitev nagrade v Parizu izbral črno obleko, njegova soproga Vanja pa se je ob tej priložnosti odločila za nekoliko romantičen videz.

Hrvaški nogometni zvezdnik Luka Modrić je za svoje igre v letu 2018 dobil še prestižno nagrado zlato žogo, ki jo podeljuje francoska nogometna revija France Football. Med 30 nominiranci je bil tudi slovenski vratar Jan Oblak, ki je v izboru končal na 25. mestu.

Triintridesetletni vezist španskega Real Madrida je letos prejel tudi nagradi za najboljšega nogometaša svetovnega prvenstva v Rusiji in za najboljšega po izboru Mednarodne nogometne zveze (Fife). Modrić je postal prvi Hrvat z omenjeno nagrado, ob tem pa je prekinil desetletje dolgo prevlado Argentinca Lionela Messija in Portugalca Cristiana Ronalda, ki sta si od leta 2007, ko jo je dobil Brazilec Kaka, razdelila vsak po pet zlatih žog.

"Neverjeten občutek. V veliko čast mi je, da sem med vsemi temi igralci. Še vedno nisem dojel, da sem postal del skupine neverjetnih igralcev, ki so osvojili zlato žogo," so bile prve besede Hrvata.

Luka Modrić

Sicer pa se je podelitve udeležil v družbi svoje družine, žene in treh otrok. Vsi so se uredili priložnosti primerno in so delovali nadvse prisrčno. Ponosna gospa Modrić se je smehljala, Luka pa se je slikal z najmlajšo hčerko, enoletno Sofijo v naročju. Seveda smo opazili, da je mala Sofija modno usklajena s svojo mamo, sin Ivano pa z očetom.

.

Priporočamo