Družina podpornikov Tima Gajserja se povečuje!

Družina podpornikov Tima Gajserja se povečuje! (foto: Marko Delbello Ocepek, Sašo Radej) Marko Delbello Ocepek, Sašo Radej
14. 3. 2018

Kampanja GAJSIRAMO na Šport TV se v podporo Timu Gajserju v novi sezoni nadaljuje v še večjem številu.

Trdoživi Tim Gajser, svetovni prvak v MXGP 2016, se na pisto vrača ob podpori številnih znanih obrazov – novih in starih. Kampanja »Gajsiram – navijam za Tima Gajserja!«, je s podporo glasbenikov, igralcev, nekdanjih profesionalnih športnikov, estradnikov ... lansko sezono dobila svojo težo širom Slovenije. Za omenjeno kampanjo je na SPORTO konferenci prejela nagrado SPORTO Media Award. Letos se kampanja nadaljuje in družina, ki bo tokratno sezono še glasneje Gajsirala za Tima, je zdaj še večja.

Da bi Tim ponovno ponesel številko 243 k zmagi, so se lanskoletnim podpornikom - Jure Košir, Dušan Mravlje, Neisha, 6pack Čukur, Rok Ferengja, Rado Mulej, Omar Naber, Vili Resnik, Robert Goter, Tadeja Ternar, Rene Mlekuž, Jean Frbežar, Matjaž Jelen (Šank Rock), Pici in Pero, ... pridružili še novi: najboljši slovenski boksar Dejan Zavec, Bor Zuljan (Šank Rock), igralec Jernej Kuntner, Aleš Bartol (Mambo Kings), pevec Jernej Tozon, ekstremni enduraš Miha Špindler in ena izmed najboljših motokrosistk v Sloveniji Katjuša Pernuš, kitarist Nejc Ušlakar, urednika kulinaričnih portalov Simon in Sašo Šketa, kuhar in bloger Jani Jugovic (Cool fotr), plesalec Jurij Batagelj, radijca Tomaž Čop in Uroš Bitenc, prva spremljevalka miss Slovenije 2017 Lana Kranjc in svetovna prvaka v prostem slogu na vodnih skuterjih Rok in Nac Florjančič.

Za Tima Gajserja, bo letošnja sezona v elitni konkurenci MXGP zagotovo velik izziv, tudi zaradi poškodbe, ki jo je utrpel. Manj kot tri tedne po padcu in operaciji čeljusti je Tim ponovno sedel na motor in napovedal, da se bo že ta vikend, 18. marca udeležil dirke na Nizozemskem: »Jaz pravim, da se vse zgodi z razlogom. Časa nazaj ne morem zavrteti. Moram gledati naprej. Po vsakem takem padcu se moraš pobrati in ostati pozitiven. Tudi v življenju je tako. Imel sem malo pomislekov, ampak vsak strah je odveč, sem ga že popolnoma odmislil. S tako močno podporo v timu, doma in vseh ostalih, to sploh ni težko. Še posebej sem presenečen, koliko podpornikov se je nabralo samo zame. Všeč mi je, da prihajajo iz »vseh vetrov«. Motokros se je v Sloveniji resnično povzdignil in zdi se mi, da danes vsi vedo za ta šport. Tudi veliko več mladih trenira motokros. Rampa je na tekmovanjih tako polna, kot že dolgo ne (smeh),« pove Tim Gajser. Šport TV bo ponovno ekskluzivno prenašala vse dirke MXGP. Tim je sicer izpustil tekmo v Argentini, a sezona bo še dolga (18 dirk).

Plesalec Jurij Batagelj in pevec Jernej Tozon, ki sta se družini podpornikov Tima Gajserja pridružila letos, pravita: »Tim je eden tistih draguljev, ki predstavljajo našo ljubo Slovenijo. Vsi vemo, da je v ozadju ogromno odrekanj, trdega dela ... če se vmes zgodi poškodba in se ne predaš, je pa samo »kapo dol« fantu,« Jernej Tozon dodaja: »Tima Gajserja podpiram zato, ker je prvi Slovenec, ki mu je uspel naziv svetovnega prvaka v motokrosu. Za Slovenijo in ta šport pri nas je to zelo pomembno. Izjemno je tudi, kako daleč si je upal iti Tim. Ima neverjeten pogum in vztrajnost!«

Tim se z ekipo konec tedna odpravlja na drugo dirko sezone svetovnega prvenstva v Valkenswaard na Nizozemskem. »Sezona bo še dolga. Res je, da smo prvo dirko izpustili, nič za to. Optimistično gremo dalje. Nekoliko lažje je tudi zaradi tolikšne podpore, ki jo imamo doma,« je zaupal Timov oče Bogomir Gajser. Po Nizozemski se dirkaška karavana seli v Španijo. Vsi navijači boste skupaj s Timom lahko »Gajsirali« v španski Valenciani (25. marec) ali pred malimi zasloni, ekskluzivno na Šport TV, za številko 243!

Značke: Tim Gajser

Priporočamo