Družinsko praznovanje pomladi – Winspiration Day prvič v Sloveniji

Družinsko praznovanje pomladi – Winspiration Day prvič v Sloveniji (foto: pomlad) pomlad
3. 5. 2017 | Promocijsko sporočilo

Kako čim bolj kakovostno preživeti prosti čas z družino? Kako z glasbo in smehom vnesti več veselja v naš vsakdan in kako se z dobrimi zgodbami naučiti modrosti življenja?

Odgovore na zastavljena vprašanja bodo lahko družine z otroki odkrivale na Družinskem praznovanju pomladi (Winspiration day), ki ga obeležujejo po vsem svetu, letos pa ga bomo prvič praznovali tudi v Sloveniji. Druženje bo na prvo majsko nedeljo, 7. maja, potekalo v Vetrinjskem dvoru v Mariboru (Vetrinjska ulica 30, 2000 Maribor), in sicer med 15. in 19. uro.

To posebno praznovanje pod okriljem globalne dobrodelne organizacije Winspiration, katere temeljno poslanstvo je širjenje zavedanja in akcije, da lahko živimo boljše življenje, v slovenskem prostoru organizira Lucija Smolnik, edina certificirana trenerka programa Boba Proctorja pri nas ter zastopnica organizacije Winspiration Organization v Sloveniji.

Obiskovalci bodo lahko prisluhnili zgodbam Malega pošastka – knjige, ki jo je Lucija Smolnik napisala skupaj s svojo 11-letno hčerjo Katarino in je ena prvih pri nas, v kateri se prepletata znanje metode coachinga in otroški pogled na svet. Program bodo popestrili tudi člani Društva za opazovanje narave Zelena steza, ki bodo s preprostimi igrami predstavili pomen preživljanja prostega časa v naravi za zdrav razvoj otrok, in Petra Turk Rupreht (Glasbena šola Orfeus) z glasbenim nastopom in veselo glasbeno delavnico za otroke in starše.

Lucija Smolnik je osebna in poslovna coacherka z lastno blagovno znamko Lucija COACHING. Je edina certificirana trenerka programa Boba Proctorja Thinking Into Results v Sloveniji in nasploh v tem delu Evrope. Obenem je del svetovne ekipe Proctor Gallagher Institute, kot njihova svetovalka pa dela po celem svetu. Program se od ostalih coachingov razlikuje v tem, da združuje vse tri ravni posameznika – um, čustva in posameznikovo duhovno plat. Lucija sama je dokaz, da program resnično deluje in te popelje do začrtanih ciljev, saj se je prav z njim tudi sama močno razvila – osebnostno in poslovno. To, kar predava in uči druge, na vsakem koraku živi tudi sama. Že od nekdaj jo zanima posameznikov notranji svet in njegova rast ter razvoj. Tako module programa Boba Proctorja izvaja tudi sama. Več svojih ideji pa je že razvila v uspešne projekte – projekt 55 women for 55 dreams (55 žensk za 55 sanj) in knjigo Mali pošastko, ki jo je napisala skupaj s svojo 11-letno hčerjo Katarino. Njena posebnost je, da malim in velikim »da misliti« – na podlagi zgodb se najmlajši sprašujejo, ali se je določena stvar že zgodila tudi njim. Knjiga je tudi ena prvih pri nas, v kateri se prepletata znanje metode coachinga in otroški pogled na stvari. Na osnovi knjige je zasnovala tudi prvi program za osebno rast otrok in mladostnikov pri nas – MOJSTRSKI KLUB – »Če obvladaš sebe, boš obvladal karkoli. Postani mojster svojega življenja«.

Značke: Lucija Smolnik