Dunking Devils Live: največji slovenski akrobatski cirkus prihaja v Halo Tivoli

Dunking Devils Live: največji slovenski akrobatski cirkus prihaja v Halo Tivoli (foto: Dankin Devils Press) Dankin Devils Press
21. 2. 2019

Znani slovenski akrobati Dunking Devils, ki nas vedno znova puščajo odprtih ust, letos praznujejo 10 let od svoje ustanovitve. Obletnico bodo praznovali na veliko: na adrenalinskem spektaklu Dunking Devils LIVE, ki bo 17. in 18. maja potekal v Hali Tivoli. Gre za največji slovenski akrobatski cirkus, ki bo združil najbolj znane slovenske talente ter nekaj vrhunskih gostov iz tujine.

10. OBLETNICO BODO PRAZNOVALI V HALI TIVOLI

Pred 10 letimi so nastopali za žetone LPP in hiperštručke, njihove mame pa so doma šivale trampoline, ko so se strgali. Trenirali so v mrzlih dvoranah, za najem katerih so zapravili vso svojo štipendijo. Danes so Dunking Devils svetovni prvaki v akrobatskem zabijanju, nosilci dveh Guinnessovih rekordov, za sabo pa imajo že več kot 1800 nastopov v 47 državah sveta.

“V zadnjih 10 letih smo imeli možnost nastopiti za več kot 2 milijona ljudi, najbolj nepozabni pa so bili nastopi za akrobatske cirkuse, kot so švicarski Salto Natale ter nemška Feuerwerk der Turnkunst in Urbanatix. Ker pri nas tako velikega akrobatskega cirkusa še nismo ustvarili, smo se odločili, da za svoj 10. rojstni dan podarimo Slovenkam in Slovencem en tak nepozaben šov,” razloži Marko Knafelc, eden od ustanovnih članov skupine Dunking Devils. Vse, kar so se naučili v teh 10 letih na svojih nastopih v tujini, bodo letos maja združili v 90-minutni adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE, ki bo gledalcem zagotovo vzel dih.

“SLOVENSKI CIRQUE DU SOLEIL”

Dunking Devils LIVE bo največji slovenski akrobatski cirkus, ki bo združil najbolj znane slovenske talente, povabili pa so tudi nekaj vrhunskih gostov iz tujine.

“Pokazali bomo veliko več kot zabijanje košev. Obiskovalci bodo doživeli dih jemajoče trike na trampolinskem zidu, vratolomne skoke z ruske gugalnice in nore akrobacije na mini trampolinih. Povezali smo se tudi z drugimi slovenskimi akrobati, plesalci in ustvarjalci, vse skupaj bo več kot 30 nastopajočih. Gre za nekakšen slovenski Cirque du Soleil,” napoveduje Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils.

Poleg Dunking Devils, ki so se do finala Slovenija ima talent prebili leta 2010, bo spektakel Dunking Devils LIVE združil še druge slovenske talente: večkratne svetovne prvake v plesu Artifex, akrobata Flipping Art, magične LED Motion, plesalki na drogu Duo Kamikazete in lansko zmagovalko oddaje Slovenija ima talent Tjašo Dobravec.        

“Pridejo pa tudi naši prijatelji iz tujine, s katerimi smo v preteklosti že velikokrat nastopili. Da Move Crew so najboljši evropski freestylerji in pravi čarovniki z žogo, Travelers Duo pa bosta gledalce očarala z romantičnim plesom na trakovih,” je še povedal Marko.

VSTOPNICE ZA ADRENALINSKI SPEKTAKEL ŽE NA VOLJO

Adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE bo potekal letos 17. in 18. maja v Hali Tivoli v Ljubljani. Odprti so trije termini: petek, 17. 5., ob 19.00 ter sobota, 18. 5., ob 16.00 in 19.30.

Trenutno so še na voljo cenejše “early bird” vstopnice, ki pa jih hitro zmanjkuje.

Z nakupom vsake vstopnice pa vam podarjajo še 30 minut skakanja v ljubljanskem Woop! Trampolin parku, kjer lahko tudi sami izkusite, kako je skakati kot Dunking Devils. Vstopnice so na voljo na www.mojekarte.si, na vseh pooblaščenih prodajnih mestih Petrola, OMV-ja, v 3Dva trafikah, v poslovalnicah Kompasa, v Kioskih ter na recepciji WOOP! Trampolin parka.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri