Odštevamo dneve do spektakla Dunking Devils Live!

Odštevamo dneve do spektakla Dunking Devils Live! (foto: Dunking Devils Press) Dunking Devils Press
13. 5. 2019

Veliko spektakelsko akrobatsko praznovanje 10. obletnice Dunking Devils že čez nekaj dni!

Letos je 10 let, odkar so slovenski akrobati Dunking Devils pričeli presegati meje mogočega. V tem času so očarali že več kot 2 milijardi gledalcev, osvojili dva Guinnessova rekorda in dvakrat postali svetovni prvaki. Svoj rojstni dan bodo tako v svoji maniri praznovali spektakularno na treh spektaklih v Hali Tivoli 17. in 18. maja 2019, saj prirejajo največji slovenski akrobatski cirkus Dunking Devils LIVE: Adrenalinski spektakel. Na tem največjem dogodku domače akrobatske skupine, kjer bodo poleg njih nastopili tudi številni domači in tuji gostje, boste lahko videli kar 40 nastopajočih z vrhunskimi akrobatskimi točkami, ki vam bodo vzele sapo! Dunking Devils so osvojili tudi dva Guinnessova rekorda in dvakrat postali svetovni prvaki, prebili so se do naslova svetovnih prvakov v akrobatskem zabijanju, ter dobili nagrado Jabolko navdiha od predsednika države Boruta Pahorja. Za sabo imajo že več kot 1.800 nastopov v kar 47 državah sveta. Potovanje po Evropi je za njih že stalnica, pogosto pa jih vabijo tudi na Bližnji Vzhod, Japonsko, Kitajsko in v Južno Ameriko. Med drugim so letos januarja nastopili na praznovanju kitajskega novega leta ob boku zvezd, kot je Jackie Chan. Po televiziji je njihov nastop videlo kar 2 milijardi ljudi! Oboževalci pa jih poznajo tudi po norih spletnih videoposnetkih, ki pogosto postanejo viralni.

“17. in 18. maja bomo v Hali Tivoli pokazali veliko več kot zabijanje košev. Gre za dovršen spektakel, obiskovalci pa bodo na njem doživeli dih jemajoče trike na trampolinskem zidu, vratolomne skoke z ruske gugalnice in nore akrobacije na mini trampolinih. Povezali smo se tudi z drugimi slovenskimi akrobati, plesalci in ustvarjalci, kot so Artifex, Flipping Art, LED Motion, Duo Kamikazete, Tjaša Dobravec, Travelers Duo in Da Move Crew. Vse skupaj bo več kot 40 nastopajočih, v ozadju pa spektakel gradi ekipa približno 100 ljudi. Gre za nekakšen slovenski Cirque du Soleil,” napoveduje Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils. »Lahko pričakujete neverjeten spektakel, kot ga še niste videli. Nanj se nastopajoči pripravljajo že 6 mesecev, in skupaj z gosti bomo prikazali neverjeten uro in pol trajajoči šov, z izjemno dodelano lučno in zvočno opremo na velikem odru v Hali Tivoli. Zvestim oboževalcem in vsem ljubiteljem spektakelskih akrobacij pripravljamo res nekaj izjemnega, izbrali in nadgradili smo vse najboljše v 10. letih našega dela!«

Dunking Devils se z nasmehom spominjajo svojih začetkov. Ob svoji 10. obletnici so se Dunking Devils odločili posneti spletno serijo, v kateri si ogledajo svoje stare video posnetke. V videih delijo najbolj zabavne anekdote iz časa svojih začetkov, komentirajo neposrečene nastope in se spominjajo, kako so takrat razmišljali. “V tistih časih smo samo čakali na kakšno priložnost, da smo se lahko pokazali. Celo leto smo trenirali, da smo lahko na koncu imeli tri, štiri nastope. Trampoline smo prevažali kar na strehi od avtomobila, tudi po dežju,” svoje spomine deli eden od ustanovnih članov Marko Knafelc. Oboževalci pa jih poznajo tudi po norih spletnih videoposnetkih, ki so pogosto postali viralni. Zadnji tak je nastal aprila letos v sodelovanju s Slovenskimi železnicami, ko so na parnem peklenskem muzejskem vlaku podali na pot od Novega mesta do Kamnika in v veliko veselje prisotnih otrok in odraslih prikazali en delček tega, kar boste lahko videli 17. in 18. maja v Hali Tivoli.

 

Vstopnice za adrenalinski spektakel gredo za med!

  • Na voljo so na recepciji WOOP! Trampolin parka, na www.eventim.si in www.mojekarte.si ter na vseh pooblaščenih prodajnih mestih Eventima in Mojih kart. Z nakupom vsake vstopnice pa vam podarjajo še 30 minut skakanja v Woop! Trampolin parku, kjer lahko tudi sami izkusite, kako je skakati kot Dunking Devils.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri