Dvoboj Cavazz se nadaljuje!

18. 7. 2016 | Promocijsko sporočilo

Serija dvobojev med Borisom in Sebastianom Cavazzo je osvojila občinstvo. Njune spretnosti v kovanju rim so požele občudovanje že v mnogo zabavnih situacijah, na primer med opravki v mestu, v knjižnici in v sijočem jeklenem konjičku na prostrani cesti, zato gotovo že nestrpno pričakujete naslednje besedne podvige.

Napetost se stopnjuje tudi z zbadanjem med »fotrom« in »sinkom«, ko se sprašujeta, ali je drugemu morda že zmanjkalo idej za dobre rime. Na koncu bo eden izmed njiju s pomočjo glasov občinstva na spletni strani dvoboj.si osvojil tako želeno zadnjo steklenico Laškega, a do takrat nas čaka še nekaj zabavnih dvobojev. Zmagovalec si bo s pomočjo vaših glasov konec avgusta končno potešil žejo, poražencu pa bodo ostala le suha usta. Poletno osvežitev pa lahko dobite tudi vi, saj Pivovarna Laško pesniške duše, ki preko spletne strani dvoboj.si oddajo svojo rimo, vsak teden nagrajuje, tudi z Laškim pivom, seveda!

Vaš glas bo odločil, kdo Laško bo točil! Na dvoboj.si.

Preden glasujete, si na dvoboj.si lahko ogledate dosedanje epizode.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri