Edinstvena foto delavnica s prekrasnim razgledom na slovensko obalo

28. 8. 2015

Del ekipe, ki skrbi za organizacijo Edinstvene foto delavnice na slovenski obali, se je odpravil na lov za lokacijami in testno slikanje. V vlogi modelov sta nastopili Playboyevi lepotički, zajčica Samanta Šabić in Playboyevo dekle Tara Ribič.

Testno fotografiranje, ki se je odvijalo pod vodstvom Playboyeve fotografinje Urške Košir in obalnega mojstra pokrajinske fotografije Jake Ivančiča, je potekalo na terasi Hotela Piran, iz kjer se odpirajo prekrasni razgledi na slovensko obalo.

Za čudovita oblačila je poskrbel priznani mehiški modni oblikovalec Joel Loyo, ki bo dekleta oblekel tudi na delavnici. Za krasno masko in frizuro je poskrbela Lana Jurak, novopečena učenka iz Carpus make up centra. Samanta in Tara sta se na slikanju odrezali odlično, na koncu pa sta v dar dobili tudi trenutno najbolj vroče slovenske kopalke Hard. Na delavnici bo, poleg obeh lepotic, kot model prisotno še tretje Playboyevo dekle, prelestna Katra Hafner, ki je v maju krasila tudi strani posebne zbirateljske izdaje ameriškega Playboya.

Ekipa se je na snemanju odlično zabavala, obe lepotici pa sta bili na terasi prava atrakcija za vse goste hotela, ki so ju občudovali in fotografirali iz vseh strani.

Edinstvena foto delavnica na jadrnicah se bo na slovenski obali odvila v soboto 5.9. v primeru dežja pa se prestavi na nedeljo 6. ali 13. 9. 2015.

Foto: Urška Košir, Jaka Ivančič, Gregor Ravnik

foto delavnica