Ekipa Fashion Campa je začela zelo delovno

Ekipa Fashion Campa je začela zelo delovno (foto: fashion camp) fashion camp
6. 7. 2015

Poletje je ekipa Fashion Campa začela zelo delovno, in sicer, so v Portorožu že 6. leto zapored organizirali poletno šolo Fashion summer school s štirimi programi: Modni fotograf, Make up Artist, Model in Igralec, kjer so udeleženci iz celega sveta s pomočjo vrhunskih predavateljev Nancy Bishop, Bruce Smith, Saša Hes, MUD, Jana Koteska, Vanja Djuran ... v 10 dneh dobili celovito znanje in odskočno desko za delo v modnem svetu.

Dogodek je bil okronan s prestižno modno revijo, ki se je odvila v Alayi v Portorožu .

Modno revijo sta otvorili Sabina Remar in Iris Mulej v stylingih Jane Koteske, predstavili pa so se vsi udeleženci Fashion Summer School. Dogodek je povezoval televizijski voditelj in maneken David Urankar.

Modne revije so se udeležile mnoge znane osebnosti:

  • Emi Nikočević (Bar), Sašo Miljuševič (zmagovalec Master Chef), Žiga Trkulja (model), Anže Mežan (model), Sabina Remar, Iris Mulej, Iztok Hodnik (maneken), Emil Volak (namestnik urednika Cosmopolitan Srbija), Ana Ostojić (modna urednica Cosmopolitan Srbija), Marija Timotijević (fotografinja in asistentka modne urednice Cosmopolitan Srbija), Martina Costa (predstavnica modne agencije Urban Management iz Milana) in še mnogi ustvarjalci modnega sveta.
Značke: Fashion Camp