Ekskluzivna premiera: Avtomobili 3

Ekskluzivna premiera: Avtomobili 3 (foto: Pixar) Pixar
6. 6. 2017 | Promocijsko sporočilo

Super avtomobilistična premiera animirane pustolovščine AVTOMOBILI 3 (Cars 3) bo v nedeljo, 11. junija ob 17:00 uri v Cineplexxu Kranj. Otroke že od 14:30 dalje čaka zabavno dogajanje na parkirišču Planeta Tuš Kranj.

POLIGON Z MINI AVTOMOBILČKI – od 14:30 na parkirišču Planet Tuš Kranj

Pestro dogajanje za celo družino se bo v nedeljo pričelo že popoldan. Na parkirišču Planet Tuš Kranj se bodo otroci lahko preizkusili kot pravi vozniki, nabirali svoje prve izkušnje v prometu ter spoznali cestno prometna pravila. Na poligonu Jumicar se bodo vozili s pravimi mini avtomobilčki, prevzeli vlogo voznika in dogajanje v prometu doživljal z voznikovimi očmi. Mini avtomobilčki so primerni za otroke starejše od 7 let (mlajši so lahko sopotniki) .

Poleg Jumicar poligona se bodo otroci razveselili poslikav obraza (Stela McQueen), barvanja pobarvank v otroškem kotičku, slikanja v Fotoprikolici in še marsičesa. Celo popoldne pa bo za dobro vzdušje skrbela moderatorka Azra Selimanovič.Po ogledu risanke bo najmlajše v preddverju Cineplexxa Kranj pričakalo tudi sladko-sadno presenečenje za katerega bosta poskrbela Miha Hauptman in Nejc Mastnak (catering Miha Chef).

Avtomobili 3

POTEK DOGAJANJA (11. JUNIJ, CINEPLEXX KRANJ):

14:30 – otroški kotiček (pobarvanke Avtomobili 3 in baloni)

14:30 – Jumicar – poligon z MINI avtomobilčki (parkirišče Planet Tuš Kranj)

15:00 – Slikanje v Fotoprikolici

17:00 – premiera filma AVTOMOBILI 3 z obiskom sinhro ekipe

19:00 – po ogledu risanke - pogostitev za otroke, druženje s sinhro ekipo

Več o dogodku, rezervacija ter nakup vstopnice na: https://goo.gl/bsjEQE

Ekskluzivna premiera: Avtomobili 3