Electric Poppy festival z Afrojackom

Electric Poppy festival z Afrojackom (foto: Electric Poppy Press) Electric Poppy Press
19. 3. 2018

V petek, 30. marca, prihaja v Ljubljano na Gospodarsko razstavišče Electric Poppy – festival elektronske glasbe, kjer bo nastopil osmi najboljši DJ na DJ MAG lestvici in producent z mnogimi hiti – Afrojack.

Na odru se bodo z grammyjem nagrajenemu DJ-u pridružile še druge zvezde elektronske glasbe: Ravitez (NL), AVADOX (SI), Jimmy Clash (NL), Galoski (MK), Felice (AUT), Sasha Mikac (CRO), Tricky Gullivan (NL).

AFROJACK

Afrojack je osmi najboljši DJ na DJ MAG lestvici, ki je v svoji bogati glasbeni karieri nastopil na največjih glasbenih festivalih – Tomorrowland, Ultra Music Festival, Coachella, ADE, Sunburn, Mysteryland, EDC Las Vegas in mnogih drugih. Je dobitnik mnogih nagrad, od tega je prejel najbolj prestižno nagrado za izjemne dosežke na glasbenem področju – Grammy.

Je producent mnogih hitov, med drugim: Another Life, Ten Feet Tall, Dirty Sexy Money, Turn Up the Speakers, New Memories, Rock the House, Take over Control, Hands up, SummerThing!...

RAVITEZ

Odru Electric Poppy festivala se bo pridružil tudi Chico de Reus, bolj znan kot Ravitez. V svoji karieri mu je uspelo stopiti pod okrilje naše glavne zvezde, Afrojacka. Skupaj sta ustvarila hit – The Great Escape (http://bit.ly/2ALkaEh), ki ga boste sigurno slišali na Electric Poppy festivalu.

AVADOX

V nadaljevanju naše zgodbe s ponosom predstavljamo domačega DJ-a AVADOX-a. Trenutno eden najbolj aktivnih EDM DJ-ev pri nas, ki slovensko zastavo več kot zelo uspešno predstavlja po vsem svetu tako v klubih kot na vrhunskih festivalih kot so Ultra Europe, Daydream Festival, Electric Love Festival, MTV Summer Blast in še mnogi drugi... Na našem Electric Poppy festivalu pa bo poskrbel za uradno otvoritev zabave, ki bo presenečenje za vse.

Na odrih je nastopal z največjimi imeni v glasbeni industriji in si prislužil podporo in spoštovanje. Govorimo o DJ-jih, kot so Martin Garrix, Hardwell, Afrojack, Dimitri Vegas Like Mike, Steve Aoki, Zedd, Fedde Le Grand, Jonas Blue, Ferry Corsten, Vinai in mnogi drugi.

JIMMY CLASH

Jimmy Clash, mlad nizozemski DJ in producent s številnimi izdajami na vrhunskih založbah, kot so Spinnin Records, Revealed, Armada, Musical Freedom ter druge. Njegove zadnje izdane pesmi so podprle že mnoge zvezde, kot so Martin Garrix, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Tiesto, Afrojack, Davig Guetta, Nicky Romero in drugi.

GALOSKI

Galoski - odličen mlad DJ in producent, ki je ena izmed najhitreje rastočih zvezd v jugovzhodni regiji, katerega pesmi so bile izdane na Universal Music in Protocol Recordings. Podprli so ga vrhunski DJ-i, kot so David Guetta, Dimitri Vegas in Like Mike, Afrojack, Avicii, Hardwell, Nicky Romero, Fedde Le Grand in še mnogi.

FELICE

Felice, rezident Electric Love Festivala, ki vas bo dobro ogrel, da boste pripravljeni na vrhunec našega elektronskega glasbenega spektakla.

SASHA MIKAC

Iz Hrvaške prihaja DJ in producent, Sasha Mikac, ki je že več kot 15 let na sceni in je nastopil že na mnogih festivalih. Je rezident glasbenega festivala Forestland, ki vsako leto na sever Hrvaške, v osrčje narave, privabi veliko množico glasbenih navdušencev.

MC TRICKY

Tricky Gulivan, energičen nizozemski MC, ki navdušuje mogočne množice, prav tako na festivalih kot v klubih. Redno nastopa na odru ob boku z mnogimi top dji ter z kančkom svoje karizme poskrbi za nepozabne zabave. Prepustite se, da vas z svojimi besedami popelje daleč med oblake, v mistično kraljestvo, pravljično deželo mogočnega čarovnika ... Deželo Electric Poppy.

STAROSTNA OMEJITEV

  • Vstop mlajšim od 16 let NI DOVOLJEN. Mladoletna oseba mora vstopiti s polnoletno osebo, ki jo pooblašča zakoniti zastopnik ali skrbnik mladoletne osebe. Pooblastilu mora biti priložena kopija osebnega dokumenta starša.

Priporočamo