Ena žlahtna štorija osvojila kinematografska platna

27. 8. 2015

V torek, 25. avgusta, je bila v Kinu Bežigrad ekskluzivna predpremiera druge sezone najbolj priljubljene slovenske serije Ena žlahtna štorija.

Jože Potrebuješ ne zamudi nobenega dela
Selfiji z oboževalci
Razrez torte
Ekipa Planet TV

Druga sezona slovenske romantično-humoristične serije Ena žlahtna štorija je doživela ekskluzivno predpremiero v torek, 25. avgusta, v Kinu Bežigrad. Gledalci, ki so jih pozdravili tudi igralci serije, so bili nad prvim delom navdušeni. Obiskovalce je v dvorani nagovoril programski direktor Gorazd Slak, ki se je zahvalil zvestim gledalcem in produkcijski ekipi.

Igralci Janez Starina, Vesna Pernarčič, Medea Novak, Primož Forte, Matjaž Javšnik, Milan Vodopivec in preostala ekipa so po predpremieri gledalce posladkali s torto velikanko, ki so jo za to priložnost spekli v Galeriji Grad. Oboževalci so za podpise in fotografije z zvezdniki serije stali kar v vrsti.

Ker pa je zanimanje za predpremiero preseglo zmogljivosti predvajanja v le eni dvorani, so se na Planet TV odločili, da bodo za vse gledalce pripravili brezplačen ogled prvega dela druge sezone Ene žlahtne štorije v velikem slogu.

Ogled predpremiere bo mogoč v vseh Cineplexxih po Sloveniji – Kranj, Celje, Maribor, Koper, Novo mesto, Murska Sobota – v nedeljo, 30. avgusta, ob 19. uri. Vstopnice prevzamete na blagajni cineplexxa od sobote, 29. avgusta. V prestolnici pa si je predpremiero možno ogledati v Kinu Bežigrad v ponedeljek, 31. avgusta, ob 15. uri. Za ogled v Kinu Bežigrad rezervirajte vstopnico na telefonski številki 083 807-068.

Vstopnice so v vseh kinematografih brezplačne.

Priporočamo