Ena žlahtna štorija se jeseni vrača na Planet TV

Ena žlahtna štorija se jeseni vrača na Planet TV (foto: Planet TV) Planet TV
5. 6. 2017

Prav do sklepnega dejanja pete sezone Ene žlahtne štorije je kazalo, da se Ena žlahtna štorija poslavlja. A na veliko veselje navdušencev se je izkazalo, da bomo prigode iz Štorij na Planet TV lahko spremljali še naprej. Eden od razlogov za to so tudi odzivi številnih gledalcev, ki so z neverjetnim navdušenjem spremljali sago o družini Špacapan.

V Štorijah se jeseni začenja novo poglavje o življenju v idiličnih Brdih! To so v pogovorni oddaji voditeljici Uli Furlan zaupali Vesna Pernarčič (Anica), Medea Novak (Maja),  Maja Blagovič (Marija), Milan Vodopivec (Bonifacij), Robert Korošec (Sergej), Valentina Plaskan (Gabi) in Alenka Kozolc Gregurić (Zorica). Igralci so razkrili marsikatero podrobnost in dogodek, ki se jim je pripetil v dveh letih in pol, kolikor že traja snemanje serije.

"Odločitev za novo sezono ni bila lahka. V peti sezoni smo namreč končali vse velike zgodbe, ki smo jih spremljali v minulih dveh letih in pol. Zato smo bili postavljeni pred resno preizkušnjo, ki pa so jo naši pisci hitro razblinili. Našli so novo pot in z nekaj novimi liki se je v zelo kratkem času oblikovalo novo poglavje v življenju Štorij," je povedal Sašo Kolarič, glavni producent Ene žlahtne štorije.

Kaj nas čaka v novi sezoni?

Leto dni po Tonijevi in Zalini poroki med griči završi; v kraje namreč prihaja skrivnostni bogataš iz tujine. ki je v Brdih kupil dvorec Vipolže. Za njim pa strasti razburka še Laura, očarljiva mlada fotografinja. Vaščani so prepričani, da je tesno povezana z bogatim prišlekom, a v resnici je prišla v Štorije iskat svoje korenine. To še prav posebej vznemiri Bonifacija, Marka in Berta ... Značilnosti nove sezone Ene žlahtne štorije na Planet TV so torej nove lokacije, novi obrazi in stari grehi.

Priporočamo