Ena žlahtna štorija se vrača na male ekrane!

Ena žlahtna štorija se vrača na male ekrane! (foto: Planet TV) Planet TV
6. 2. 2016

V petek, 19. februarja, v kinematografe. V ponedeljek, 22. februarja, na male ekrane.

Najbolj priljubljena slovenska serija Ena žlahtna štorija se v ponedeljek, 22. februarja, s prvim delom tretje sezone vrača na male zaslone. Najbolj neučakani bodo lahko svojo radovednost potešili že tri dni prej – v petek, 19. februarja 2016 – v dvoranah Cineplexxa in v Kinu Bežigrad.

Zadnji del druge sezone Ene žlahtne štorije je gledalce pustil odprtih ust.

Zala in Avguštin sta ostala v avtu ujeta na železniških tirih, bližajoči se vlak pa jima je grozil, da ju bo pokončal pod svojimi jeklenimi kolesi. Ali jima bo usoda naklonjena, bodo gledalci izvedeli že v prvem delu tretje sezone. A dramatičen ne bo le začetek sezone! Ustvarjalci nam v novih epizodah obljubljajo še več napetosti. Še več drame. In še več ljubezenskih zapletov.

Novo življenje bo to pomlad v Eni žlahtni štoriji zaživel klošar Milan, ki ga je odlično odigral Peter Musevski. Vrnil se bo tudi Aničin Žare, Andrej Murenc. In seveda inšpektor, ki ga igra Jure Ivanušič. Največ presenečenj in preobratov v novi sezoni čaka Ibra, Ranka Babiča. Igralski zasedbi se bo namreč pridružil znani slovenski igralec, ki se bo v Ibra celo zaljubil.

Prvi del nove sezone Ene žlahtne štorije bomo na Planet TV predvajali v ponedeljek, 22. februarja. Najbolj neučakani ljubitelji serije pa si bodo lahko prva dva dela tretje sezone predpremierno ogledali že v petek, 19. februarja, ob 19.00 v dvoranah Cineplexxa in v Kinu Bežigrad. Vstopnice za predpremiero bodo že od jutri dalje na voljo v vseh Cineplexxovih kinematografih in na blagajni Kina Bežigrad.

Priporočamo