Enrique Iglesias in rojstnodnevna koncertna zabava za zvesto občinstvo

Enrique Iglesias in rojstnodnevna koncertna zabava za zvesto občinstvo (foto: Sofia Enrique) Sofia Enrique
3. 5. 2016

Ta konec tedna, v nedeljo, 8. maja, lahko v Areni Zagreb ob 20. uri pričakujemo glasbeno poslastico, saj bo nastopil svetovno uveljavljeni izvajalec Enrique Iglesias.

Dogodek bo še nekoliko bolj edinstven, saj bo Enrique pred številno zbrano množico praznoval svoj 42. rojstni dan, tako da nas čaka resnično prav poseben koncert. »Da imam nastop za svoj rojstni dan mi ne predstavlja ovire ali težave, saj sem rad s svojimi poslušalci in me veseli, da bom tokratni rojstni dan praznoval v družbi slovenske in hrvaške publike. Z gotovostjo lahko trdim, da se bomo skupaj imeli izvrstno«, nam je ob prihajajočem koncertu zaupal Enrique.

Zvezdnik svetovnih razsežnosti in eden izmed najprepoznavnejših moških izvajalcev bo v okviru svoje svetovne turneje »SEX and LOVE«, obiskal sosednjo Hrvaško. Organizatorji sporočajo, da lahko v nedeljo, 8. maja 2016, pričakujemo pravo glasbeno doživetje, z zanimivim show programom in neverjetno produkcijo, ki bo zagotovila, da se bodo lahko obiskovalci resnično vživeli in doživeli glasbeni spektakel, ki ga za njih pripravlja eden najnežnejših moških glasov zadnjega stoletja.

Enrique se je vedno skušal pri gradnji svoje kariere distancirati od slave očeta in ustvariti kariero s svojim glasom, trudom in trdim delom. Temelje svoje kariere je postavil leta 1995, ko je izdal svoj prvi album, s katerim se je kmalu predstavil kot eden izmed bolj perspektivnih popularnih izvajalcev. Mednarodno uveljavljena glasbena lestvica Billboard ga je celo označila za »Kralja latinskega popa« oziroma »Kralja plesa«, medtem ko je imel v samem vrhu omenjene lestvice zvezdnik že kar preko 70 skladb. Iglesias je v svoji karieri prodal že preko 137 milijonov albumov po celem svetu, kar ga postavlja v sam vrh najbolje prodajanih španskih izvajalcev v zgodovini. Zvezdnik je najbolje prodajani latinski izvajalec v Združenem kraljestvu in najbolje prodajani mednarodni izvajalec v Indiji.

Pribljubljenemu španskemu pevcu, tekstopiscu, glasbenemu producentu in igralcu boste lahko za njegov rojstni dan prisluhnili v nedeljo, 8. 5. 2016, ob 20. uri v Areni Zagreb, vstopnice pa so že v prodaji na Eventim SI.

Priporočamo