Europark zaključil zabavno rojstnodnevno praznovanje

Europark zaključil zabavno rojstnodnevno praznovanje (foto: Europark) Europark
28. 8. 2017 | Promocijsko sporočilo

Europark je s svojim bogatim rojstnodnevnim programom poskrbel, da bodo lepe spomine na preteklo leto nadgradili še čudoviti spomini na praznovanje 17. rojstnega dne.

Dejan Vunjak in prav posebna torta velikanka

Pretekli konec tedna je zaznamovalo veliko praznovanje rojstnega dne v Europarku, ki so se garazveselili tako najmlajši kot tisti mladi po srcu. Petek je bil namreč namenjen otrokom, ki so rajali z Ribičem Pepetom. Skupaj so peli, plesali in burili domišljijo o oddaljenih svetovih.

Ribič Pepe

V soboto pa so se obiskovalci družili še s simpatičnim Dejanom Vunjakom in Polono Požgan, ki je prireditev povezovala. Na velikem zaključnem praznovanju ni manjkala niti torta velikanka, sestavljena iz nekaj sto umetelno izdelanih tortic. Obiskovalce pa so razveselili tudi super popusti. Rojstnodnevno željo nam je zaupala Simona Mandl, center managerka Europarka: »Vse, kar si v Europarku želimo je, da bi tudi v prihodnje razveseljevali naše zveste obiskovalce tako s ponudbo kot dogodki in se razvijali skupaj z našim prečudovitim Mariborom!«

Praznovanje rojstnega dne v Europarku

V spominu na letošnje praznovanje bo nedvomno ostal tudi koncert na Trgu Leona Štuklja in nasmejane Štajerce, ki so plesali in prepevali kljub oblakom in kapljam dežja. Pestra glasbena kulisa Kingstonov, BQL in Dan D bo v mislih odzvanjala vse do naslednjega leta, ko nakupovalno središče Europark praznuje že 18. leto.