Fashionist By Cirkus z obetom serije modno klubskih zabav

29. 3. 2015

Serija modnih klubskih zabav, ki jih gostijo nosilke lepotnih lent, manekenke in druge lepotice, je sinoči predstavila prvi nastop skupine BluBird, naš odgovor na projekte, kot so Clean Bandit, Robin Schulz, Bakermat in drugi kralji radijskega etra. - Aprilska Fashionista bo gostila izbor in žur po polfinalu Mistra Slovenije.

Ker se Daša Podržaj potepa po Miamiju, Anamarija Avbelj pa je do vratu v delu, so četrto Fashionisto gostile mlajše kolegice, Eva Osolnik, Anja Kragelj, Nataša Žagar, Nika Vivoda, Laura Škvorc, Valentina Matjažič, Lea Perovšek, Kaja Štrigl in druge lepotice. Kot je že v navadi, so z njimi zaplesali znani obrazi iz gledališča, televizije, glasbenih in stand-up odrov, predvsem pa ljubitelji modnega klubinga, ki ga je, po februarskem izletu v Berlin, tokrat navdahnila londonska pomlad.

Od tam je priletel tudi BluBird, kolektiv slovenskih glasbenih ustvarjalcev (DJ Dey, Damjan Jović idr.), ki s pomočniki (Trkaj, Erik Felicijan, Domen Rozman, Vanči Žorž) na relaciji Wimbledon - Dublin - Ljubljana ustvarja novo glasbeno zgodbo v slogu radijem prijaznega housa, s kakršnim strežeje že omenjeni mojstri. Premierni nastop je izpadel odlično, svojo piko na i sta dodali tudi Cirkusovi hišni plesalki Sara & Lara, vzporedno z nastopom pa so fantje izdali tudi video za single 'Emotions', z zapeljivo Majo Malnar,

Peta zabava Fashionista v klubu Cirkus bo na sporedu 24. aprila. Večer začnemo s polfinalom izbora Mister Slovenije 2015, nadaljujemo pa z žurom, na katerem bodo tokrat še posebno na svoj račun prišle dame.

Priporočamo