Fashionista by Cirkus predstavlja Wankelmut

Fashionista by Cirkus predstavlja Wankelmut (foto: Fashionista Party) Fashionista Party
25. 2. 2015

Tretji dogodek FASHIONISTA by Cirkus bo popestril WANKELMUT, ki je na radije popeljal mega hit One Day, vsako leto pa mu doda še kakšnega. Da pa se bodo tetke petke res naplesale do sitega, bo poskrbela ekipa SHARKASTIQUE TUNES aka SHARK, JAKA & SYLVAIN.

WANKELMUT je eden najsvetlejših draguljev house scene. Vse se je začelo, ko je Jakob Dilssner posnel bootleg neznane pesmi Asafa Avidana. V nekaj mesecih je bila 'One Day / Reckoning Song' dvakrat platinasta v Nemčiji, evropski radijski hit in na vrhu lestvic v osmih državah, hit leta 2012 na Beatportu, ki se je skupaj prodal v nakladi 1.5 mio kopij, na YouTubu pa je že zdavnaj presegel 150 mio predvajanj. Za piko na i je Wankelmuta revija Groove kronala za novinca leta.

A to je bil šele začetek. Že naslednje ibiško in festivalsko poletje je Wankelmut v navezi z založbo Get Physical pobarval z novim hitom 'MY HEAD IS A JUNGLE', lansko leto zaključil hat-trick z 'WASTED SO MUCH TIME' na Poesie Musik, v novo leto pa vstopil z udarnim remiksom hita 'DON'T LOOK ANY FURTHER' (Writer's Block). K temu je treba dodati še 'Essential Mix' in dve kompilaciji 'Wankelmoods' ter naskončno svetovno turnejo, v sklopu katere Wankelmut osvaja klube in festivale z edinstveno mešanico housa in tehna, ki ju lahko preverite v priloženih miksih.

Kdaj in kje?

  • Petek, 27/2 @ Cirkus klub, Ljubljana