Fatboy Slim v Ambasadi Gavioli tudi v živo na Valu 202

14. 7. 2015

Ob izrednem zanimanju, ki vlada okoli prve vrnitve Fatboy Slima v Slovenijo, so se organizatorji - ljubljanski klub Cirkus v sodelovanju z agencijo East European Music Management in ekipo Fetch The Vibe - z menedžmentom Normana Cooka in najbolj poslušanim radijskim programom v Sloveniji dogovorili, da bo dogodek iz Ambasade Gavilo mogoče spremljati tudi v živo na frekvencah Vala 202.

Klub Cirkus tako nadaljuje dobro sodelovanje z Valom 202 v sklopu katerega ste v pretekli sezoni že lahko prisluhnili prenosom nastopov Klingande, Davida Moralesa, Mika Valeta in Belteka ter dveh klubskih ekstenzij oddaje RH202 s Timom Urbanyo.

S Fatboy Slimom bodo v Ambasadi Gavioli v petek 24. julija v dveh arenah nastopili Mike Vale, Angel Anx, Lemon, Tim Urbayna, Alex Ranerro, Buchan ter Matthew Z vs Matteo Kunst, vse skupaj pa bo zavito v vrhunsko klubsko produkcijo.

Vstopnice za zabavo po redni predprodajni ceni 25 eur lahko kupite v mreži PETROL + EVENTIM. Na dan dogodka bo cena vstopnice 30 eur. Posebnih (sponzorskih / partneskih) paketov vstopnic po ugodnejših cenah za ta dogodek ne bo.