Dogodki Promocijsko sporočilo

Februar bo mesec modrih src!

20. 1. 2018
Deli

Izobrazba je neprecenljiva življenjska popotnica, do katere žal nekateri otroci in mladostniki težje dostopajo. NIVEA zato v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) že dvanajsto leto zapored organizira akcijo Podarite nam modro srce, v okviru katere bo tudi letos učni sklad NIVEA obogatila za 20.000 evrov ter sredstva v celoti namenila štipendiranju otrok in mladostnikov iz socialno šibkejših okolij.

Z zdaj že zelo dobro znano akcijo Podarite nam modro srce nas NIVEA spodbuja, da tudi letos od 29. januarja do 27. februarja v znak podpore izdelujemo modra srca in jih lepimo na okna. Dober namen bodo podprli tudi številni znani ambasadorji akcije, ki prihajajo iz športnega sveta. Saša Dončič, košarkarski trener in oče Luke Dončiča, nekdanji svetovni boksarski prvak po verziji IBF Dejan Zavec, smučarski as Rok Perko, član slovenske zlate košarkarske reprezentance Matic Rebec in nekdanji olimpijski in svetovni prvak v metu kladiva Primož Kozmus bodo s svojimi zgodbami o vztrajnosti, uspehu in ljubezni do športa na osnovnih šolah navdihovali otroke s pogumom za uresničitev svojih talentov in sanj, ter jih spodbujali k izdelovanju modrih src.

Modra srca kot simbol solidarnosti

Modra srca so z akcijo Podarite nam modro srce postala simbol solidarnosti z otroki iz socialno šibkejših okolij, ki si marsikaj, kar je za njihove vrstnike samoumevno, težko privoščijo. NIVEA s štipendiranjem otrok iz socialno šibkejših okolij omogoča, da gredo ti lažje skozi proces šolanja, uresničujejo svoje talente in želje ter se lažje vključijo med svoje vrstnike. Otroke in mladostnike, ki prejmejo štipendijo, izbere Zveza prijateljev mladine.

Tudi vi podarite modro srce

Pokažite, da vam ni vseeno, in v času trajanja akcije, od 29. januarja do 27. februarja 2018, okrasite okna svojih domov z modrimi srci. Svoj izdelek lahko tudi fotografirate ter fotografijo objavite na Facebooku ali Instagramu z oznako #NIVEAmodrosrce ali fotografijo oddate na www.NIVEA.si/modrosrce. Na ta način boste sodelovali v tedenskih žrebanjih za privlačne NIVEA nagrade.

Februar 2018 bo mesec modrih src. Prispevajte modra srca tudi vi!

in pokažite, da vam je mar.