Filmske počitnice v CINEPLEXXU

Filmske počitnice v CINEPLEXXU (foto: promocijski material) promocijski material
14. 2. 2020 | Promocijsko sporočilo

V času šolskih počitnic v Cineplexxu pripravljajo pester filmski program za otroke vsak dan od 13. ure dalje.

Popestrite si letošnje počitnice in pridite v Cineplexx! Saj ni boljšega med šolskimi počitnicami kot dobri filmi.

V Kopru in Kranju si od sobote, 15. februarja do nedelje, 23. februarja lahko ogledate izbrane filme samo za vas. V Mariboru, Celju, Murski Soboti in Novem Mestu pa vas vse to čaka med soboto, 22. februarjem in nedeljo 1. marcem.

Ogledali si boste lahko animirane filme, kot so Tačke na patrulji: Pripravljeni, reševanje, dirka, Ledeno kraljestvo 2, Pri Addamsovih ter Vohuni pod krinko. Malo starejši pa vabljeni na dogodivščino z Ježkom Sonicom in Dolittlom.

Pripravili so tudi znižane cene na izbrane filme! Pri Addamsovih, Ledeno kraljestvo 2 in Vohuni pod krinko si lahko med šolskimi počitnicami ogledate po ceni vstopnice 3,50€.

Vsak dan vas bo v kinih pričakal otroški kotiček s pobarvankami in baloni, na turnejo pa se bosta podala tudi Pika in Cene, naši maskoti. Med 14. in 17. uro jih lahko pričakujete v torek, 18. februarja v Kranju in četrtek, 20. februarja v Kopru. V drugem tednu šolskih počitnic pa jih lahko srečate v sredo, 26. februarja v Novem Mestu, četrtek, 27. februarja v Murski Soboti, petek, 28. februarja v Mariboru in v soboto, 29. februarja v Celju.

Izberite s seznama in se prepustite dobrim filmom na proste dni.

Dolittle (sinhronizirano) – zgodba o zdravniku, ki se pogovarja z živalmi. Posneta je po liku doktorja Dolittla, ki ga je ustvaril angleški pisatelj Hugh Lofting, glavna vloga ekscentričnega zdravnika pa je pripadla igralcu Robertu Downeyju Jr.

Ježek Sonic (sinhronizirano in s podnapisi) – izjemno hiter moder jež po imenu Sonic se po spletu nenavadnih naključij znajde na Zemlji. Skupaj z dobrim policistom bo skušal zaustaviti zlobneža, ki bi rad zavladal svetu. Vloga glavnega zlobca je pripadla igralcu Jimu Carreyju.

Ledeno kraljestvo 2 (sinhronizirano) -  vrnili sta se sestri Elza in Ana, ki se bosta tokrat podlai na nevarno potovanje globoko v gozd, da bi odkrili izvor Elzinih čarobnih moči in rešili kraljestvo.

Pri Addamsovih (sinhronizirano) – Addamsovi so ena najbolj čudnih, nevsakdanjih in bizarnih družin na svetu. Zgodba prikazuje življenje v družini Addams, ko spoznajo pretkano in pohlepno voditeljico resničnostne televizije, obenem pa se pripravljajo na veliko praznovanje, kamor pridejo njihovi sorodniki.

Tačke na patrulji: Pripravljeni, dirka, reševanje (sinhronizirano) - Najnovejša pustolovščina pogumnih kužkov v živahnem mestu Zaliv zabave se bo pričela precej hrupno, saj se bodo prikupne tačke na super dirkališču udeležile dirke, da bi rešili prijatelja in zmagali na največji dirki doslej.

Vohuni pod krinko (sinhronizirano) – so poln zabave, obratov in zapletov. Ko se najboljši vohun na svetu spremeni v goloba, se mora zanesti na svojega piflarskega pomočnika in znanstvenika, da bi mu uspelo rešiti svet.

Spored že najdete na njihovi spletni strani: http://bit.ly/2HfrpKs