Filmski festival ZOOM v Pionirskem domu

18. 3. 2015

V Pionirskem domu – Centru za kulturo mladih že deveto leto organizirajo filmski festival ZOOM, namenjen spodbujanju in izobraževanju mladih na področju filmskega ustvarjanja.

V vseh letih festivala so prejeli več kot 1000 filmov osnovnošolcev in srednješolcev, ki so bili predvajani v tekmovalnem programu na velikem platnu v Festivalni dvorani. Filme vsako leto izbira strokovna žirija, sestavljena iz prepoznavnih filmskih ustvarjalcev.

Letošnji festival bo v znamenju okrogle mize na temo 'Video čivkanje / Video Tweet na vlogosferi0 Festival pa bomo nadgradili še z dodatnimi delavnicami scenaristike, videoprodukcije, filmske igre in postprodukcije na to temo.

V lanskem letu so ZLATE KLAPE 2014 prejeli:

  • V kategoriji animiranih filmov osnovnih šol je zlato klapo prejel film Lovska sreča, Zavoda ZVVIKS, med igranimi filmi osnovnošolcev film Izbira, KUD-a Marnie film, med srednješolci pa Včasih lahko, včasih težko, Produkcijske šole.

FILMSKI FESTIVAL ZOOM.9

  • 26. in 27. marec 2015

festival

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri