Finale letošnje Kmetije bo 22. decembra!

Finale letošnje Kmetije bo 22. decembra! (foto: Pop Tv) Pop Tv
5. 12. 2017

V petek, 22. decembra, ob 21. uri bo na POP TV finalno dejanje najbolj priljubljenega resničnostnega šova te jeseni – Kmetije.

Voditeljica Natalija Bratkovič je pred sklepnim dejanjem povedala: »Letošnja Kmetija se res zaključuje, ampak v mojih mislih bo še dolgo. Verjamem, da je celotna ekipa gledalcem in gledalkam dostavila neverjeten šov, ki je v njih zbudil vsa možna čustva: od smeha in veselja, pa do skrbi in tudi jeze. Zame osebno je bila oddaja na začetku velik izziv, ki je med snemanji postal užitek, ta pa se je na koncu spremenil v zadovoljstvo in željo po še. Upam, da bodo gledalci uživali še v vseh preostalih dogodivščinah in finalu.«

Resničnostni šov Kmetija se po treh mesecih počasi poslavlja. V boj za 70.000 evrov je vstopilo 18 tekmovalcev, trenutno pa se jih za glavno nagrado bori še sedem – Milena, Deja, Mitja, Katja, Maja, Boris in Tamara. Kakšna bo nagrada, še ni dokončno znano, saj je le-ta odvisna od opravljenih nalog. Najvišji možni znesek je bil 70.000 evrov, a imajo tekmovalci trenutno osvojenih 44.000 evrov.

VELIKI FINALE BO NA SPOREDU V PETEK, 22. DECEMBRA, OB 21. URI NA POP TV.