Finalisti plesnega spektakla Zvezde plešejo so...

Finalisti plesnega spektakla Zvezde plešejo so... (foto: pop tv) pop tv
22. 5. 2017

Dejan Vunjak s soplesalko Tadejo Pavlič, Denis Porčič s soplesalko Martino Plohl in Maja Martina Merljak soplesalcem Miho Peratom so finalisti plesnega spektakla Zvezde plešejo.

Po desetih oddajah plesnega spektakla Zvezde plešejo na POP TV smo dobili finaliste - Dejan Vunjak s soplesalko Tadejo Pavlič, Denis Porčič s soplesalko Martino Plohl in Maja Martina Merljak soplesalcem Miho Peratom. Dejan in Tadeja sta si finale suvereno priplesala, saj sta v polfinalni oddaji s charlestonom osvojila kar vseh možnih 40 točk.

»Piše se zgodovina,« je rekel Andrej Škufca po njunem nastopu in prvič v sezoni pokazal loparček z desetimi točkami. Druga sta se v finale uvrstila Denis in Martina, ki sta sodnike ter gledalce prepričala z angleškim valčkom. Maja Martina in Miha pa sta se v plesni bitki pomerila z Urško Vuček Markež in Jernejem Brenholcem, a sta slavila z vsemi štirimi sodniškimi glasovi.

Tako sta se v polfinalni oddaji poslovila Urška in Jernej, ki sta po oddaji povedala: »Vseeno sva zelo zadovoljna in vesela, saj sva dobro opravila svoje delo. Važno je, da ste se gledalci zabavali, in da se boste imeli fajn, ko boste šli naslednjič na žur. Ne sedeti za mizami, ampak si recite, daj Urška je takole plesala, čuj idiva plesat.«

Poleg nastopov plesalcev pa je v polfinalu navdušil tudi Lado, ki je občinstvo spravil na noge, ko je odplesal rock'n'roll točko s plesalko Evelin.

Trije plesni pari se bodo v nedeljo, 28. maja, ob 20. uri pomerili v finalu oddaje Zvezde plešejo.