Finalna oddaja Kmetije: Nov začetek v petek, 11. decembra!

Finalna oddaja Kmetije: Nov začetek v petek, 11. decembra! (foto: Planet Tv) Planet Tv
10. 12. 2015

V petek, 11. decembra, bo ob 21. uri na sporedu Planet TV finalni del druge sezone Kmetije: Nov začetek, v kateri se bosta za 50.000 evrov spopadla velika finalista oddaje.

Kmetija: Nov začetek se po 90 dnevih končuje z dvobojem v velikem finalu.

V finale bodo vstopili štirje tekmovalci – Bruno, Faki, Franc in Miha. Izmed četverice bo porota, ki je sestavljena iz nekdanjih tekmovalcev, izbrala enega, ki si po njihovem mnenju ne zasluži končnega boja za 50.000 evrov. Med top tremi finalisti bo domov odšel še en, ki bo prejel najmanj glasov gledalcev. Telefonsko glasovanje za zadnja dva velika finalista bo potekalo v živo med samo oddajo. Velika finalista se bosta nato med sabo pomerila za končno zmago, vredno 50.000 evrov!

Neposredni prenos finalne oddaje se bo začel ob 21. uri na Planet TV, v živo iz Prekmurja pa ga bo vodila Saša Lendero. Voditeljica bo kmete soočila z vsemi nerešenimi vprašanji in zamerami, v oddaji pa se bodo v boju z že izpadlim tekmovalcem pomerili tudi gledalci.

Po razburljivem petku nas v soboto, 12. decembra, ob 20. uri v posebni oddaji Kmetija: Nov začetek BREZ CENZURE čaka še zadnje soočenje tekmovalcev. Oddajo bo kot po navadi vodila Jasna Kuljaj, družbo pa ji bosta delala sokomentatorja Lara Goršek Kos in Denis Toplak.