Foto evforije v Londonu: Vrnila se je Bridget Jones!

6. 9. 2016

Na londonski trg Leicester Square v velikem slogu vrnila ena najbolj znanih Londončank in najljubša knjižna in filmska junakinja številnih žensk po vsem svetu – prikupno zmedena BRIDGET JONES.

Na svetovni premieri težko pričakovane komedije so se po rožnati preprogi sprehodili njeni ustvarjalci in igralska zasedba.

Vso pozornost je nedvomno ukradla prelestna Renée Zellweger, ob njenem boku pa sta strumo korakala njena filmska snubca: britanski gentleman Colin Firth in ameriški gospod Sanjski Patrick Dempsey. Slednji je očitno zakrpal nesoglasja v svojem zakonu, saj se je dogodka udeležil z ženo Jillian Fink, družbo pa so jima delali še njuni otroci: 14-letna Tallula in 9-letna dvojčka Darby in Sullivan. Sicer so fotografski objektivi ujeli tudi nasmejane obraze soscenaristke in igralke Emme Thompson, avtorice knjižne predloge Helen Fielding, režiserke Sharon Maguire in pevke Ellie Goulding, ki je posnela naslovno pesem filma »Still Falling for You«.

Če so vas ob ogledu fotografij zasrbele pete in bi se tudi sami radi sprehodili po rožnati preprogi, pohitite z nakupom vstopnic za EKSKLUZIVNO SLOVENSKO PREDPREMIERO, ki se bo odvila 14. septembra v Cineplexxu Kranj.

TERMINI DRUŽENJA Z BRIDGET JONES:

  • EKSKLUZIVNA PREDPREMIERA: 14. september ob 20. uri v Cineplexxu Kranj
  • PREMIERA: 15. september ob 20. uri v Koloseju Ljubljana
  • BRIDGEFEST PREMIERA: 15. september od 17.00 do 22.00 v Koloseju Maribor

O ZGODBI:

Ko smo jo nazadnje srečali, je bila Bridget tik pred tem, da dahne usodni da odvetniku Marku Darcyju. Par se je žal razšel in Bridget se njen srečen konec izmika tudi pri štiridesetih. Ponovno samska junakinja se odloči, da bo vse moči osredotočila na svojo kariero televizijske producentke ter se obdala s starimi in novimi prijatelji. Le kaj bi sploh lahko šlo narobe, ko pa ima končno vse pod kontrolo?

Kaj kmalu vzcveti tudi njeno ljubezensko življenje, ko spozna privlačnega Američana Jacka, za dodatno popestritev pa poskrbi še iskrica, ki za eno noč vzplamti bivšo romanco z Darcyjem. Kmalu Bridget v presenetljivem preobratu ugotovi, da je noseča. Glavno vprašanje pa se glasi, ali je oče njenega otroka Mark ali Jack?!

Odgovor bomo v naših kinematografih izvedeli 15. SEPTEMBRA!

Priporočamo