Dogodki Promocijsko sporočilo

Foto: Vroči Picnic In The City v ljubljanski Playi!

4. 10. 2016
Deli
Foto: Vroči Picnic In The City v ljubljanski Playi! (foto: Picnic In The City)
Picnic In The City

Piknik, boljši piknik, Picnic In The City!

Nobena skrivnost ni, da urbani Picnic In The City pritegne z vsakim svojim novim dogodkom vse več ljudi. Največji magnet tovrstnih dogodkov je gotovo urbani koncept, ki v svoje središče postavlja obiskovalce in na prefinjen način razvaja vsa njihova čutila.

Picnic In The City so vedno le najboljše lokacije, odlična hrana in vrhunska postrežba, vse skupaj pa je podkrepljeno še z odličnimi DJ ter nastopi glasbenikov v živo!

Tako je bilo tudi pred dnevi na tretjem takšnem pikniku letos, ki se je zgodil v Playi. Topel, skoraj poletni večer je na BTC »plaži« odprl DJ Adonov, kasneje pa se mu je pridružil še Tibor Baiee, ki je ta večer dokazal, da poleg številnih talentov odlično obvlada tudi različna afriška tolkala.

Zbrana množica, predvsem njen moški del, je užival v sveže pripravljenih hamburgerjih, ki so jih lahko poplaknili z ledeno mrzlim Heinekenom, dekleta pa so prisegale na sladke Playačinke v spremstvu prefinjenih koktejlov.

Organizatorjem najboljših urbanih piknikov v mestu je žal le, da se našim krajem nezadržno bliža zima, z njo pa prihaja tudi čas, ki je piknikom manj naklonjen. Rešitev za tovrstne zagate bi morda lahko bila razširitev koncepta piknikov še na zaprte prostore. Dejstvo je, da dobra glasba, hrana in pijača obiskovalcev nikoli ne bodo pustili ravnodušnih, zato organizatorjem predlagamo le, naj se še naprej držijo pravila: Piknik so ljudje!

  • "Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju«