Foto utrinki iskanja ljubljanskega Jedija

Foto utrinki iskanja ljubljanskega Jedija (foto: Matic Kremžar Photography) Matic Kremžar Photography
15. 12. 2017

V Kinu Bežigrad so za vse oboževalce sage Vojne zvezd pripravili serijo zabavnih foto vsebin, s katero so obeležili prihod težko pričakovane VIII. epizode.

Gospodar teme Darth Vader se je ob spremstvu zvestega Stormtrooperja sprehodil po naši prestolnici, se z vzpenjačo povzpel na Ljubljanski grad in ga razglasil za svojo novo utrdbo. Nato se je boril z avtomobili in semaforji ter naposled od nič hudega slutečih mimoidočih izvedel, da se poslednji Jedi skriva v Kinu Bežigrad. Tam si je kasneje na trojici predpremiernih projekcij, ki jih je obiskalo kar 600 gledalcev, vzel čas za fotografiranje in druženje z vnukom. Sicer pa je večino večera namenil zasliševanju obiskovalcev, kako naj vendarle doseže, da ga filmski ustvarjalci oživijo in ponovno vključijo v franšizo. Spektakel Vojna zvezd: Poslednji Jedi si je že mogoče ogledati na rednem sporedu Kina Bežigrad.

O FILMU VOJNA ZVEZD: POSLEDNJI JEDI

Lucasfilm v Vojni zvezd: Poslednji Jedi, nadaljuje Skywalkerjevo sago, ko se junaki filma Sila se prebuja pridružijo galaktičnim legendam v epski pustolovščini, ki razkrije stoletja trajajoče skrivnosti Sile in prinaša šokantna odkritja, vezana na preteklost.

Film Vojna zvezd: Poslednji Jedi je že na rednem sporedu Kina Bežigrad.

Priporočamo