Foto: Vroči Mike razvnel tudi Slovenke

3. 7. 2015

V Cineplexxih po vsej Sloveniji je bil včeraj večer rezerviran za ženske, saj so te z dogodkom Ladies night na velika platna pospremile najbolj vroč film tega poletja, Vroči Mike XXL.

Gre za nadaljevanje zgodba tri leta po tistem, ko je Mike na vrhuncu kariere slačifanta izstopil iz igre in tudi preostali fantje iz skupine Kralji Tampe se pripravljajo, da se poslovijo od te kariere. A to nameravajo storiti po svoje: s še zadnjo izjemno predstavo v Myrtle Beachu bodo vrgli vse na riti, z njimi na odru pa bo tudi legendarni solist Vroči Mike.

Na poti na svoj poslednji nastop se ustavijo v Jacksonvillu in Savannah, kjer obudijo stara poznanstva in sklenejo nova prijateljstva, pri tem pa se Mike in fantje naučijo nekaterih novih korakov in se na presenetljiv način otresejo preteklosti.

Vroče tudi znanim Slovenkam

Na vročem plesu Channinga Tatuma v naslovni vlogi in njegovih soigralcev so si oči spočile tudi znane Slovenke. Manekenka Iryna Osypenko Nemec si je tako film ogledala v družbi prijateljice, medtem ko je modna blogerka Eva Ana Kazič na ogled filmske vročice povabila akrobata Filipa Križišnika.

Sporočenemu večeru v Cineplexxu pa sta se prepustili tudi mis Slovenije 2012 Nives Orešnik in modna oblikovalka Maja Ferme, medtem ko je radijski moderator Uroš Bitenc na ogled filma suvereno pripeljal svojo ljubezen, Anteo Mramor.

Osvežitev še pred ogledom vročih plesnih korakov

Vse obiskovalke dogodka Ladies night pa so bile deležne tudi posebnega razvajanja. Še pred filmom so se osvežile s pijačo Sexes in prelistale revijo Cosmopolitan. Presenečenja pa so se nadaljevala tudi tik pred začetkom filma, ko je žreb določil nagrajenko, ki sta ji podjetje Klik2go.si in Terme Maribor podarili 2 celodnevni vstopnici za bazene in savne v hotelu Habakuk.

Da pa bi se po vročem filmu obiskovalke nekoliko ohladile, je v Kranju poskrbel Luxury bar, kjer se je druženje in pogovor o najbolj vročih trenutkih iz filma nadaljeval še dolgo v noč.

Značke: Vroči Mike

Priporočamo