Fotogalerija z odprtja Ledene fantazije in vabilo v Paviljon bar!

Fotogalerija z odprtja Ledene fantazije in vabilo v Paviljon bar! (foto: Matej Pušnik) Matej Pušnik
4. 12. 2017

V parku Zvezda se je v okviru projekta Ledena fantazija odprlo dobrih 2.000 kvadratnih metrov veliko drsališče, ki lahko sprejme do 600 drsalcev, kar ga uvršča med večje v Evropi.

Trak so slavnostno prerezali trije slovenski smučarski asi - Jure Košir, Andrej Šporn in Rene Mlekuž, ki je tudi eden od pobudnikov projekta. "Drsališče ima dve večji drsalni površini, med seboj povezani s tri metre široko drsalno potjo, ki poteka tudi po celem parku Zvezda," je povedal Mlekuž za Radio Slovenija.

V projekt, ki bo 45 dni razveseljeval mlado in staro, bo vključen celovit koncept prazničnih prireditev, med njimi tudi kulinarični dogodki, tematski glasbeni večeri ter tekmovanje "kralj in kraljica hitrosti". Poskrbljeno bo za izposojo drsalk in druge opreme, na voljo bo tudi varovana garderoba in strokovna pomoč pri učenju drsanja. Otroci do šestega leta bodo lahko drsali brezplačno, na voljo pa jim bo tudi brezplačna zaščitna čelada.

Ledena fantazija po prepričanju predstavnika projekta Tilna Majnardija Ljubljano uvršča med najatraktivnejše evropske turistične destinacije in bo popestrila praznično vzdušje v prestolnici. Užitkov na ledeni ploskvi ne bodo ogrozile niti morebitne visoke temperature. Drsališče bo odprto do 7. januarja.

Za kulinariko skrbi Kaval Group.

PAVILJON BAR s čudovitim razgledom

Paviljon Bar - Kaval Group ponuja enega najboljših gostinskih razgledov v centru Ljubljane. Steklena streha ponuja pogled na vse strani Kongresnega trga, še posebej magičen pa je pogled na Ljubljanski grad. Hkrati streha ščiti goste pred dežjem in snegom – pomislite na občutek, ko se nahajate v toplem zavetju, z odlično hrano, pijačo, družbo in glasbo, nad vami pa letijo snežinke ... magično!

Gostinska ponudba Paviljon Bara zajema tople napitke, brezalkoholne in alkoholne pijače, koktejle, burgerje, kranjske klobase, sladke božične razvade ...

KAVALOVI VEČERI HRANE & PIJAČE

Za vas so v Paviljon Baru pripravili tudi 6 tematskih Kavalovih sredinih večerov hrane in pijače.

  • 29.11. - Kavalova pizza zabava
  • 06.12. - Večer vroče čokolade & belgijskih vafljev
  • 13.12. - Večer najboljših koktejlov & čarobna barman predstava
  • 20.12. - Ognjeni koktejli & večer vročih palačink
  • 27.12. - Večer carskega praženca & prazničnega punča
  • 03.01.2018 - Paviljonova zabava iz žara

PRIDRSAJTE V NOVO LETO S KAVAL GROUP V LEDENI FANTAZIJI

Uživajte v čudovitem razgledu na novoletni koncert in ognjemet

Za najdaljšo noč v letu, Paviljon Bar v ledenem parku Zvezda - Ice Fantasy pripravlja VIP praznovanje na prostem. Letos se vam ne potrebno bati pirotehničnih pokov in prerivanja ob točilnih pultih na Silvestrskem prizorišču. Za vaše udobje bo tokrat poskrbljeno do potankosti. Kavalov priznani Chef restavracije Paviljon bo za to noč pripravil praznični silvestrski meni ob spremljavi raznolike ponudbe pijač.

Praznujte letos Novo Leto na prostem v vsem ugodju in čarobnosti!

Značke: Kaval Paviljon