FOX je praznoval 5 let!

FOX je praznoval 5 let! (foto: Jure Makovec) Jure Makovec
30. 10. 2017

FOX je TV program z visokokakovostnimi zabavnimi vsebinami. FOX je akcija, drama, triler, animacija, komedija ... FOX je ZABAVA že 5 let. In kot se za tak program spodobi, je bilo tudi praznovanje njihove petletnice zabavno.

Ljubljanski Klub Cvetličarna se je spremenil v najbolj popularne FOX-ove serije - Živi mrtveci, Beg iz zapora, Legion, Empire in Nadarjeni.  Pelo in plesalo se je do zgodnjih jutranjih ur, za kar je poskrbel Samuel Lucas z bandom, na odru so se mu pridružili odlični:  Alya, Maja Keuc, King Foo in Tony Cetinski. Tematsko obarvano zabavo je povezoval Domen Valič.

Fox

Navdušeni obiskovalci so na prizorišču lahko okusili delček serij kar v živo. V kotičku Živi mrtveci so se spremenili v zombije, v zaporniški celici - Beg iz zapora so poskušali rešiti uganke za pobeg, v kotičku Nadarjeni in Legion so preizkušali svoje nadnaravne sposobnosti, kot v seriji Empire, pa so lahko za trenutek postali del zvezdniškega glasbenega blišča in glamurja.

press

Zbrane je nagovorila Barbara Kelšin, direktorica trženja Fox Networks Group za Slovenijo, ki je skupaj z ekipo FOX zarezala praznično torto.

fox

Na televizijsko zabavo so prišli tudi številni znani Slovenci, med njimi Regina, Uroš Smolej, Alenka Bikar, Lara Jankovič, Rajmond in Metka Debevec, Tomaž Čop, Jean Frbežar, Jernej Tozon, Dragan Bulič, Aleš Bartol, Rado Mulej, Milan Gačanovič, ...

press