Gašper Bergant in Cool fotr: Kjer se prepirata dva ...

Pohod in kuharski izziv, ki sta bila glavni namen izleta na Gorenjsko, sta oba akterja neslavno zaključila v hladni vodi Bohinjskega jezera. (foto:  Tomaž Kos) Tomaž Kos
15. 6. 2018 | Promocijsko sporočilo

Stand up komik Gašper Bergant in Cool fotr Jani Jugovic, ki sta se pred kratkim pogumno lotila slovenskih hribov in gora v okviru Mercatorjeve kampanje V hribe lesti, dobro jesti, sta v svojem drugem podvigu oba izgubila stavo.

Cool fotr kot mestni fant je že od samega začetka deležen Gašperjevih zbadljivk, zato mu je tudi sam želel vrniti milo za drago ter na pomoč poklical svojega prijatelja trenerja Mareta, ki je Gašperja dodobra pripravil za pohod z razteznimi vajami. Zaradi slabega vremena sta se odločila, da končno točko z izhodiščne Komne prestavita k slapu Savici, kjer pa se bosta pomerila v kuharskem dvoboju in pripravila vsak svojo ajdovo kašo. Za sodnika odločevalca se je ponudil kar sam trener, Jani pa je odločil, da poraženca čaka kopanje v Bohinjskem jezeru. Končni rezultat? Slastna krožnika z ajdovo kašo je trener Mare z veseljem degustiral in odločil, da "prijetna" osvežitev čaka kar oba pohodnika, ki sta pogumno odvrgla majice ter se zapodila v svežo vodo, ki se je tisti dan "ogrela" samo na dobrih 15 stopinj.