Gašper Rifelj in Maja Geršak bosta kaj kmalu zibala

Gašper Rifelj in Maja Geršak bosta kaj kmalu zibala (foto: Anita Rifelj) Anita Rifelj
16. 1. 2020

Čeprav smo potihoma tudi v novi, že 4. sezoni šova Zvezde plešejo pričakovali plesalko Majo Geršak, se to ne bo zgodilo, saj je priznana koreografinja v veselem pričakovanju.

In kdo je/bo srečni očka? Kar njen soplesalec iz šova Zvezde plešejo, sicer vsestransko nadarjeni glasbenik Gašper Rifelj, ki nam je zaupal, da držijo navedbe, ki so se te dni pojavile v medijih in na družbenih omrežjih, glede ostalih podrobnosti pa je bil precej skrivnosten. Gašper je dodal, da prihaja februarja njegov nov duet in krasna zgodba, aprila pa njegov prvi album. Kot kaže bo to leto še kako Gašperjevo, saj se mu obeta kup novosti, še najbolj pa ga bo spomladi razveselil nov družinski član.

Maja Geršak in Gašper Rifelj sta se sicer spoznala v drugi sezoni šova Zvezde plešejo, kjer sta še kako navduševala na plesnem parketu, saj sta si na koncu priplesala odlično drugo mesto. Kot kaže je v tem času med njima preskočila iskrica, čeprav sta vse skupaj zelo dobro skrivala pred radovednimi pogledi, ne nazadnje pa o ljubezni ne govorita kaj veliko v javnosti, saj jo želita ohraniti zase. In tako bo tudi, ko se jima že kaj kmalu pridruži nov družinski član.