George Clooney in Julia Roberts sta spet skupaj! Dirigira pa jima Jodie Foster!

1. 6. 2016

Hollywoodski zvezdi George Clooney in Julia Roberts sta spet skupaj! Seveda v filmskem smislu, saj si ju lahko od tega četrtka lahko ogledate na velikih platnih po Sloveniji v novem akcijskem trilerju DENARNE IGRE v režiji Jodie Foster.

Napeta zgodba, ki se na prvi pogled vrti okoli ugrabitve talcev, vendar se v resnici posveča finančnim goljufijam, je zbrala izjemno igralsko in tehnično ekipo, na čelu z omenjenimi dobitniki oskarja, ki so zagotovilo, da bo ta filmski spektakel tudi kakovostna mojstrovina, ki bo vsem dala misliti o sistemu, v katerem živimo. Akcijski triler DENARNE IGRE bo pri nas na sporedu od četrtka, 2. junija.

V akcijskem trilerju DENARNE IGRE igra Clooney Leeja Gatesa, bombastičnega televizijskega voditelja, ki ga je priljubljena oddaja o financah spremenila v nekakšnega denarnega čudodelnika Wall Streeta. Potem ko je Gates vsem svetoval nakup visokotehnoloških delnic, ki pa so nepričakovano propadle, se v studiu pojavi besen vlagatelj (Jack O'Connell ), ki v živo pred kamerami vzame za talce Gatesa in vso tehnično ekipo, ki jo vodi ugledna producentka Patty Fenn (Roberts). Napetost v studiu se stopnjuje v realnem času, medtem ko Gates in Fenn iščeta rešitev, da bi vsi preživeli, obenem pa skušata razkriti resnico, ki se skriva za zapletenimi denarnimi igrami.

Napeti akcijski triler DENARNE IGRE je odprl letošnji filmski festival v Cannesu, posebna zanimivost pa je, da je bil to tudi prvi film, s katerim se je hollywoodska zvezda Julia Roberts pojavila na najslavnejšem filmskem festivalu na svetu. Ob Georgeu Clooneyju, Julii Roberts in Jacku O'Connellu igrajo v tem filmu še Giuancarlo Esposito (TV-serija Kriva pota), Dominic West (300, TV-serija Afera) in Chris Bauer (TV-serija Prava kri). Ena največjih zanimivosti o tem filmu je vsekakor dejstvo, da je bil scenarij leta 2014 na t. i. črni listi, hollywoodskem seznamu najboljših scenarijev, ki še čakajo na produkcijo (nedavno je bilo podobno s filmom Ritem norosti, ki je nazadnje postal izjemno hvaljen kino hit in je pobral kar tri oskarje).

Akcijski triler DENARNE IGRE si lahko v domačih kinematografih ogledate od četrtka, 2. junija!

Priporočamo