Gibonni častil sto vrčev piva

17. 2. 2015

Največji hrvaški glasbenik Gibonni, ki ga je LA Times označil kot 'glasbenika, ki ga svet mora slišati', svoje publike na koncertih nikoli ne pusti razočarane.

V petek je nastopil na Ptuju, kjer je množico obiskovalcev razgrel s svojimi mnogimi uspešnicami. Kot ponavadi, je na odru dal vse od sebe, muziciral, delil s publiko svoje občutke in na koncu obdržal sloves 'nepredvidljivega'. Ob tem, ko se je z odra podal med navdušene obiskovalce koncerta, je med pozdravljanjem množice prišel do šanka s pijačo. Povedal je, da je sicer zelo vesel, ker ima na socialnih omrežjih ogromno virtualnih prijateljev, da pa mu veliko več pomeni stisk roke in srečanje z njimi v živo. Ker je že večkrat prej ob raznih priložnostih omenil, da 'jih bo ob prvi priložnosti častil s pijačo', je naročil in plačal sto vrčev piva za presenečene oboževalce. Kot so povedali po koncertu, jih je hladno pivo samo še bolj razgrelo, saj od svojega idola tega res niso pričakovali, pa čeprav ga spremljajo že vrsto let in so 'od njega navajeni že vseh norosti'.

Gibonni je s svojim zadnjim albumom 20th Century Man v zadnjem času gostoval tudi na tujih odrih po Nemčiji, Nizozemskem, Madžarskem, Italiji in Avstriji, z domačo publiko pa ga vežejo prav posebne vezi, saj so skupaj doživeli neštete nepozabne trenutke, ki jih z veseljem pričakujejo tudi v bodoče.

Značke: Gibonni

Priporočamo