Glasbeniki priskočili na pomoč Tomažu Ahačiču – Foglu!

Tomaž Ahačič (foto: revija Lea) revija Lea
21. 10. 2015

Takoj, ko je Slovenijo pretresla novica o Tomaževem boju zoper hudo bolezen, ki je ogrožala njegovo življenje in mu že vzela glas, so se zganili njegovi prijatelji in kolegi. Da bi mu pomagali po svojih najboljših močeh, organizirajo dobrodelni koncert v Tržiču.

Na koncertu za pomoč Tomažu Ahačiču – Foglu bodo po zadnjih dosegljivih podatkih 8. novembra nastopili: Znan obraz ima svoj glas, skupina Calypso, Pop Design, Abba Mia, Dejan Vunjak, Veseli svatje, Brigita Šuler, Rok'n Band, Mambo Kings, Werner, Saša Lendero, Alenka Gotar, ansambel Zarja, Ne me jugat, Čuki, Sopranos, trio Šubic, Vitezi celjski, Aminna in orkester, Tomaž Domicelj, Nejc Lumbardo in Miha Plantarič, Jodlexpress, Raay in Marjetka, Maja Oderlap, San Diego, plesna skupina Leyli Tržič, PK Tržič, plesna skupina Studi Špela ...

Program koncert, katerega celoten izkupiček bodo organizatorji izročili Tomažu Ahačiču, ki bo na koncertu skupaj s svojo družino prisoten, bo povezoval Boštjan Romih.

Ker je zanimanje za dobrodelni koncert v Tržiču že presegel vsa pričakovanja organizatorjev, ti sporočajo, da se bo 22. novembra zgodil še en soroden dogodek in sicer v ljubljanski Hala Tivoli.

Donacija (in z njo vstop) na dogodku je 10 evrov!