Gledalci so lahko zaigrali v Eni žlahtni štoriji

Gledalci so lahko zaigrali v Eni žlahtni štoriji (foto: Planet Tv) Planet Tv
10. 10. 2016

Snemanje najbolj ganljivega trenutka v letošnji sezoni Ene žlahtne štorije so lahko pospremili tudi najbolj navdušeni oboževalci te priljubljene slovenske serije.

Trideset izbrancev si minuli petek, 7. oktobra, v Goriških brdih ni zgolj ogledalo dogajanja na prizorišču snemanja, prelevili so se v igralce in ob družini Špacapan resnih obrazov prevzeli vloge žalovalcev na nenavadnem Aničinem pogrebu.

Oboževalcem komično-romantične slovenske serije, ki so se potegovali za mesto statista v Eni žlahtni štoriji, se ni bilo treba učiti besedila. Pred odhodom so dobili le nenavaden namig: Oblečeni bodite v pogrebno črnino. Veselo bo!

Šele na prizorišču so presenečeni ugotovili, da se bodo pridružili žalujoči družini Špacapan, ki je se je poslavljala od domnevno preminule Anice. Izlet so nagrajenci akcije začeli z ogledom ljubljanskega studia. Matjaž Grubar, eden od snovalcev priljubljene serije jih je popeljal med kulisami, kjer nastaja večina notranjih prizorov, in razložil potek snemanja. Neobičajen dan so priložnostni statisti tako začeli s srečanjem s svojimi najljubšimi junaki. Že v ljubljanskem studiu se jim je pridružila Vesna Jevnikar, ki igra Adelino, in gledalce razveselila s podatkom, da se v 4. sezoni Ene žlahtne štorije vrača tudi Bertova velika ljubezen.

Na pot do Brd in nazaj je nagrajence popeljal avtobus podjetja Avrigo, ki je tudi uradni sponzor Ene žlahtne štorije. Med s trtami posejanimi griči so gledalce presenetili še preostali igralci, ki so se že pripravljali na snemanje najbolj šokantnega, ganljivega in hkrati zabavnega prizora sezone – pogreba. Statisti pa so si morali nadeti resne obraze in se pridružiti Špacapanom. A ob hudomušnih pripombah igralcev to ni bila tako lahka naloga, kot se je sprva zdelo.

Štorije bodo torej zajeli tudi žalostni trenutki, za več podrobnosti pa bo treba še nekoliko počakati in spremljati Eno žlahtno štorijo od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planet TV. Slej ko prej bomo dobili odgovore na vsa vprašanja, čaka pa nas tudi kakšno zabavno presenečenje ....