GoOpti prepeljal že pol milijona potnikov

19. 5. 2016 | Promocijsko sporočilo

»V petih letih smo prepeljali že pol milijona potnikov ali več kot 15.000 vsak mesec. Veseli smo, da nam zaupa toliko ljudi. Med njimi je največ Slovencev, s širitvijo na tuje trge pa se bo povečal tudi delež tujih potnikov,« je ob tem, ko so v mednarodnem podjetju GoOpti pripeljali 500.000 potnikov, povedal direktor Marko Guček.

GoOpti je tehnološka platforma, ki potnike povezuje s prevoznimi podjetji. Svoje storitve nenehno nadgrajuje z novostmi, ki vsakomur zagotavljajo kar največ udobja in zanesljivosti. Podjetje vse od ustanovitve pred petimi leti hitro raste, narašča pa tudi število ljudi, ki potujejo z njimi – v teh dneh se je povzpelo na pol milijona.

Petstotisočega potnika so presenetili na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana – tam ga je pričakal direktor podjetja Marko Guček in mu izročil darilni bon, katerega vrednost bo lahko potnik koristil pri kar lepemu številu nadaljnjih potovanj s prevozniki GoOptija. Z vozilom GoOptija se je z letališča odpeljal tudi tokrat, le da mu ga ni bilo treba deliti z drugimi potniki, saj je bil prevoz namenjen le njemu.

Pet let, 29 milijonov prevoženih kilometrov, 65.000 opravljenih prevozov, na cesti 145.000 vozil manj, posledično v ozračju 8000 ton manj CO2, prepeljanih pa več kot 15.000 potnikov vsak mesec, skupaj že pol milijona. »To so številke, na katere smo lahko upravičeno ponosni. Vsa leta stremimo k razvoju in inovacijam ter s tem dvigujemo standarde v prevozništvu,« je še dejal Marko Guček.

GoOpti kot eno prvih tovrstnih podjetij v svetovnem merilu potnikom zagotavlja kar najbolj brezskrbno potovanje z in na letališča. »Če potnik zaradi izrednih vremenskih pojavov, cestnih zastojev ali drugih primerov višje sile zamudi svoj let, zanj poiščemo in kupimo novo letalsko vozovnico istega razreda na prvem možnem letu. Če je prvi možen let na voljo šele naslednji dan, potniku najdemo in plačamo tudi prenočišče,« novost Popolna brezskrbnost opisuje Guček. Prepričan je, da bo ta model vzor še za marsikatero podjetje v svetu.

Spletna platforma za prevoze GoOpti je svojo pot začela pred petimi leti v Sloveniji, danes deluje še v Italiji, Avstriji in na Hrvaškem. Glavno poslanstvo podjetja je organizacija visokokakovostnih prevoznih storitev, ki so dosegljive vsakomur, in omogočanje mobilnosti na stroškovno učinkovit in okolju prijazen način. Danes imajo 25-odstotni tržni delež vseh, ki potujejo na letališča po Sloveniji, vsak dan so prisotni v šestih državah. Podjetje zaposluje več kot 50 ljudi, sodeluje pa z več kot 50 prevozniki s skupaj več kot 180 vozili.

Značke: GoOpti