Goran Bare & Majke septembra v ljubljanski Cvetličarni

Goran Bare & Majke septembra v ljubljanski Cvetličarni (foto: management skupine) management skupine
16. 9. 2019

V Ljubljani se v petek, 27. septembra ob 21.00, obeta koncert polnokrvnega de profundis rocka, na katerem bodo legende hrvaškega alter podzemlja Goran Bare in Majke poleg ostalih uspešnic predstavili tudi svoj album Nuspojave, za katerega so prejeli častitljivega Porina.

Nuspojave (Stranski učinki) so sedem let po s Porini ovenčanem albumu Teške boje spet navdušili najuglednejše hrvaške glasbene kritike, ki o njem pišejo v superlativih in kot eni najimpresivnejših zbirk v Baretovem pesniškem opusu. Na albumu, ki so ga posneli v novomeškem studiu RSL, so poleg Bareta sodelovali vsi člani Majk – Kruno Domaćinović, Davor Rodik, Alen Tibljaš, Berislav Blažević in basist Mario Rašić, ki nastopa tudi v vlogi producenta. Vstopnice za koncert Gorana Bareta & Majk, ki bo 27. septembra v ljubljanski Cvetličarni, so na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji.

“Bare je bil kot pesnik že prej znan po tem, da koplje po najtemnejših zakotjih svoje duše, ki jih redko osvetlijo prebliski sreče. Govori o svojem odnosu do ljubezni in odvisnosti, človeka in Boga, posameznika in družbe ter vzponih in padcih svojega neverjetnega življenja, ki gre pogosto prek roba verjetnosti. Nuspojave so celo v tem kontekstu eno najimpresivnejših del v njegovem pesniškem opusu.” – Aleksandar Dragaš, glasbeni kritikV njem nikoli ni prenehal goreti fantastičen ogenj karizmetičnega pesnika in frontmena, odločenega da z vso močjo vsak dan in noč živi edino kar ve in zna - rock'n'roll! Njegove pesmi so kot notranji pekel v katerem vladajo demoni s kakršnimi mnogi od nas nikoli niso imeli opravka. Pesmi, ki jih je posnel z Majkami, so esenca resničnega pravega rocknrola. Pravijo mu legenda, karizmatik, največji rock glasbenik na Balkanu, veliki umetnik. On je vse to, a primarno je človek. Za njim je zelo dolga in turbulentna kariera, z vzponi in padci, številni albumi in mnogi hiti, ki so tudi po treh desetletjih odpeti in poslušani z enako močno emocijo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri