Gorske sanje prihajajo že 12. marca, naslovno pesem je zapela Nuša Derenda

28. 2. 2018
Deli

Nova serija Gorske sanje na Planet TV prihaja že 12. marca, imela pa bo tudi prav posebno zvočno podobo. Naslovno pesem za serijo je odpela Nuša Derenda. "Melodija je nežna, spevna," pravi Nuša in dodaja, da jo je še posebno začutila ob povezavi z besedilom.

Prihajajočo slovensko serijo Gorske sanje, ki jo bomo že od 12. marca spremljali na Planet TV, napoveduje tudi prav posebna pesem, katere avtor je Matjaž Vlašič, zapela pa jo je Nuša Derenda.

Priljubljena pevka pravi, da ji je bila skladba z naslovom Usojena takoj všeč: "Pesem je lepa! Že ko sem slišala instrumentalno verzijo, sem si jo predstavljala v romantični seriji. Melodija je nežna, spevna, ob besedilu pa ti gredo kar kocine pokonci. Marsikdo se bo našel v njej!"

Gorske sanje nam prinašajo mlado ljubezen, ki se splete med Rokom (Dario Nožić Serini) in Matejo (Vesna Ponorac), a na poti jima stojijo družinske skrivnosti in bolečine, ki prepletajo in razdvajajo dve družini. Posebno noto Gorskim sanjam dajeta tudi dve pri Slovencih zelo priljubljeni temi: gore in smučanje. Gorske sanje so namreč umeščene v čudovito gorenjsko pokrajino, kjer med zasneženimi vrhovi vznikne ljubezenska zgodba med našima glavnima junakoma.

 

Glasbeni spot za naslovno melodijo Gorskih sanj si lahko pogledate že zdaj in v njem preverite tudi prve utrinke iz serije - tukaj. Serijo lahko podprete tudi na Facebook strani Gorske sanje in se pridružite debati z uporabo ključne besede #GorskeSanje.