Gospodinjske aparate iz oddaje MasterChef podarili Zvezi prijateljev mladine Moste!

3. 7. 2015

Zvezi prijateljev mladine Moste so podaril gospodinjske aparate iz oddaje MasterChef.

Pod to velikodušno donacijo se je podpisala ena vodilnih blagovnih znamk bele tehnike v Evropi in med najbolj priljubljenimi v Sloveniji, ki si v skladu s svojo filozofijo družbene odgovornosti ves čas prizadeva, da se stvari spremenijo na bolje. Gre za gospodinjske aparate BEKO, ki smo jih lahko občudovali v kuharski oddaji MasterChef, v Zvezi prijateljev mladine Moste pa bodo s predano dobrotnico Anito Ogulin na čelu poskrbeli, da bodo šli v prave roke, k družinam in otrokom, ki jih najbolj potrebujejo.

Irena Plavec, vodja blagovne znamke BEKO, je ob tem dejala: »Vedno smo veseli, kadar lahko naredimo nekaj dobrega. Podarili smo hladilnike, zamrzovalne skrinje in pomivalne stroje, ki bodo, upamo, olajšali vsaj kakšno stisko.«

V imenu ZPM Moste je donacijo prevzela Anita Ogulin, ki je bila podarjenih gospodinjskih aparatov BEKO seveda izjemno vesela. »Nekaj jih bomo podarili družinam v stiski, nekaj pa jih nujno potrebujemo v počitniških domovih v Kranjski Gori in Zambratiji«, je pojasnila. Gotovo bodo prišli še kako prav, posebno v teh toplih poletnih mesecih, ko se tam počitniških doživetij veselijo otroci iz socialno ogroženih družin.