GOURMET CUP 2018: Na Krvavec po kulinarični vrhunec zime

8. 1. 2018 | Promocijsko sporočilo

S svetlobno hitrostjo se bliža  tradicionalni dogodek visoke kulinarike na snegu, Gourmet Cup 2018, ki se bo odvijal med 27. in 30. januarjem. Tokrat bogatejši še za strokovni del pod vodstvom Ane Roš, ki bo gostila številne domače in mednarodne goste, govorce ter kuharske virtuoze.

Tokrat bomo brbončice razvajali štiri dni

»Ambicija je postati najpomembnejši kulinarični dogodek v mednarodni regiji,«

so besede Jezerškov, organizatorjev dogodka in vodilnih akterjev slovenskega kateringa.

Dogodek se bo začel v soboto, z otvoritveno Večerjo na zajli v čarobnem ambientu zasneženih gora in chefov Luka Jezerška, Bineta Volčiča in Karima Merdjadija.

Celoten dogodek bo letos obogaten za strokovni del pod vodstvom lanskoletne prejemnice prestižnega naziva najboljše ženske kuharske šefinje s strani revije Restaurant, ki stoji za prestižnim izborom 50 najboljših restavracij na svetu. Ana Roš iz Hiše Franko bo namreč gostila številne domače in mednarodne goste, govorce in kuharske virtuoze, glavna novost pa bodo ponujena zanimiva strokovna predavanja in dve tematski okrogli mizi v ponedeljek, na katerih se bodo povabljeni dotikali predvsem perečih tematik s področja trendov in smeri razvoja v gostinstvu in kulinariki.

Dogajanje se bo strnilo s torkovim Pokalom Gourmet, pravim gurmanskim razvajanjem na snegu z napeto smučarsko tekmo in živahnim zaključnim druženjem. 

Rezervirajte termin za nepozabno kulinarično doživetje Gourmet Cup 2018 v izbrani družbi od 27. do 30. januarja 2018.

Več o programu in prijave na www.gourmetcup.si