Grega Valenčič je zapisal prav posebne recepte – Recepte za življenje

Grega Valenčič je zapisal prav posebne recepte – Recepte za življenje (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
4. 10. 2019

Danes jih lahko okusite na literarno-kulinaričnem večeru v Lenartovi domačiji v Beli nad Medvodami.

V sklopu dnevov evropske kulturne dediščine, ki so skupna akcija številnih evropskih držav pod okriljem Sveta Evrope in Evropske komisije, se danes obeta poseben večer. Recepti za življenje, posebna knjiga s čudovitimi fotografijami, vrhunsko oblikovana in natisnjena na poseben papir, so začeli nastajati, ko je Grega Valenčič zbolel za rakom. Svoje misli je začel zapisovati, da bi hčerki Viti predal svoja spoznanja o življenju. A zapiskov je bilo vedno več, združevati so se začeli v poglavja in nastala je čudovita publikacija, polna navdihujočih misli in fotografij.

Njenega avtorja, Grega Valenčiča, lahko skupaj z njegovo zgodbo spoznate na današnjem dogodku, ki se bo ob 18h začel odvijati v očarljivi domačiji Pr' Lenart v  Beli pri Medvodah. Z Gregom se bo pogovarjala novinarka in urednica Petra Arula, intervju z njim pa lahko preberete v prihajajoči številki revije Story.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri