Hadalinov uspeh odmeva na družbenih omrežjih

Hadalinov uspeh odmeva na družbenih omrežjih (foto: Nebojša Tejić/STA) Nebojša Tejić/STA
Vir: STA
11. 2. 2019

Srebrna medalja alpskega smučarja Štefana Hadalina v alpski kombinaciji na svetovnem prvenstvu v Areju je razburkala tudi družbena omrežja. Že sta mu čestitala predsednik Slovenije Borut Pahor in za šport pristojen minister Jernej Pikalo. Priljubljeni taksist Ibro je spomnil Pahorja, da "diši na po zunanjem in notranjem čiščenju avtomobila."

  • "Iskrene čestitke, Štefan Hadalin! Slovenija ima svetovnega podprvaka v alpski kombinaciji! #TeamSlovenia #Are2019 @Are2019 @SloskiSZS," je zapisal predsednik Slovenije Borut Pahor.

  • "Presenečenje svetovnega prvenstva je Štefan Hadalin!!! Iskrene čestitke za osvojeno srebrno medaljo v kombinaciji. Globok poklon!!! @SloskiSZS," je tvitnil Jernej Pikalo, minister za izobraževanje, znanost in šport.

  • Nedeljska junakinja smuka na SP v Areju, zlata Ilka Štuhec je v tvitosfero poslala: "ijaaaaaa Šteeef!!"

  • Jure Košir je bil kratek in jedrnat. "Hadalin ima medaljo," je bil njegov prvi tvit, drugi pa: "Bravo Štef!! Čestitke."

  • Taksist Ibro pa se je spomnil na nedeljski tvit Pahorja, ko je zapisal, da je obljubil Ilki Štuhec pranje avtomobila, če bo osvojila zlato medaljo. V prvem tvitu je Taksist Ibro zapisal, da diši po kombinacija notranjega in zunanjega pranja avta, 15 minut kasneje pa je Borutu Pahorju sporočil: "Pali štrajfiks!"