Hamo & Tribute 2 Love s predstavitvenim koncertom novega albuma v Kinu Šiška!

Hamo & Tribute 2 Love s predstavitvenim koncertom novega albuma v Kinu Šiška! (foto: Marko Alpner) Marko Alpner
6. 1. 2017

Izkušeni rockerji Hamo & Tribute 2 Love bodo predstavili svoj novi album in že nestrpno čakajo na eksplozijo energije in lubezni na odru Kina Šiška.

Fantje imajo za sabo izredno plodovito koncertno leto in serijo razprodanih koncertov v Sloveniji in Ljubljani. Med drugim so napolnili klub ZOO in navdušili oboževalce na koncertu ob svoji 10-letnici v šive pokajočem ORTO baru, zdaj pa se selijo v veliko dvorano Kina Šiška, da bo dovolj prostora za čisto vse zalublene. Fantje so zalubleni v vsak svoj koncert posebej in napovedujejo veliki koncert z eksplozivno blues rock mešanico. Svoj zadnji album Pol S so Hamo & Tribute 2 Love predstavili v SiTi teatru na razprodanem koncertu lanskega decembra pred množično publiko svojih oboževalcev, v zadnjem letu pa so se med koncerti misteriozno zaprli v studio in pripravili nove skladbe, polne lubezni, ki jih bodo občinstvu predstavili na velikem odru Kina Šiška.

Ali je dovolj zaljublenih v Sloveniji? To bomo dokončno izvedeli 16. februarja 2017 na čisto posebnem koncertu Hamo & Tribute 2 Love v Kinu Šiška!

eventim

Priporočamo