Hamo&Tribute 2 love na snemanju novega videospota

Hamo&Tribute 2 love na snemanju novega videospota (foto: Marko Alpner) Marko Alpner
21. 8. 2015

Matevž Šalehar Hamo se te dni naokoli potika v zanj precej neobičajno pisani opravi, vse to zavoljo snemanja novega videospota zasedbe Hamo&Tribute 2 Love, ki poteka v ljubljanskem SiTi Teatru. Izbrana pesem je tokrat "Gospa magister" iz najnovejšega albuma "Pol", ki bo po nedavni vinilski izdaji svojo luč svetlobe v CD obliki ugledal prav kmalu.

Po Hamovih besedah bo tokratnji videospot predvsem zaradi mične gospodične Lare, dinamične režije in zanimive vizualne estetike zelo očarljiv in seksi za gledalce. "No, malo manj bom užival sam, ker je moja vloga dokaj podrejena. Gospa Magister se bo v spotu poigrala z mojo usodo. Mislim, da bom končno izvedel, da se besede, ki jih pišem v tekstih, lahko obrnejo proti meni. To bo zanimiva izkušnja, mogoče bom v prihodnosti tudi sam posegel po bolj politično korektnih temah," v smehu dodaja frontman zasedbe Hamo&Tribute 2 Love.

Za odlično vzušje na lokaciji snemanja je sicer kriv tudi Produkcijski koncern Idejalisti; režiser Nikolaj Vodošek, DOP Peter Prevec, za Hamov dovršeni izgled pa skrbita Nataša Recer in Zoya. Končni izdelek bo na ogled že zelo kmalu!

Foto: Marko Alpner

Priporočamo