Heidi Klum glavna igralka v novem Siinem videospotu 'Fire Meet Gasoline'

28. 4. 2015

Avstralska vsestranska umetnica Sia je predstavila nov video za pesem 'Fire Meet Gasoline' v katerem nastopa vrhunska manekenka Heidi Klum oblečena v spodnje perilo svoje blagovne znamke, nosi pa prepoznavno Siino blond lasuljo. Heidi v videu nastopa skupaj z igralcem priljubljene televizijske serije 'Igra prestolov', Petrom Pascalom.

»Sia je ena tistih izjemnih umetnikov, ki vloži zelo veliko strasti v svoje delo, in sem več kot navdušena, da sem lahko del njenega glasbenega videa. Spomnim se kako sem bila vzičena ko sem jo slišala v pesmi 'Breath me'. Obožujem njeno delo in vse pesmipesmi, ki jih je napisala številne glasbenike. Vesela sem tega sodelovanja, s Pedrom in režiserjem Franceskom Carrozinijem smo med snemanjem zelo uživali!«

Pesem 'Fire Meet Gasoline je del zgodbe, ki jo je Sia ustvarila z izdajo albuma »1000 Forms of Fear«. Je njen prvi album, ki se je povzpel na vrhove številnih lestvic, na njem je tudi velika uspešnica lanskega leta 'Chandelier' in pred kratkim izdan singl 'Elastic Heart'. V začetku meseca je predstavila še zadnji video 'Big Girls Cry' iz triologije, ki jo je ustvarila z mlado plesalko Maddie Zeigler.

Značke: Heidi Klum