Hellcats gredo samo Naprej!

Hellcats gredo samo Naprej! (foto: Dare Brenko) Dare Brenko
27. 4. 2016

Dimna zavesa, hrup motorjev, hladna pijača, na odru pa brezkompromisni rokenrol izpod prstov štirih punc, ki ti nabija srčni utrip. Se sliši vabljivo?

Seveda in vse to boste imeli možnost doživeti 12. maja pred Biljardnico 9ka, v Šiški. Ta dan bodo peklenske mačke Hellcats predstavile videospot za skladbo Naprej, ki so jo posnele prav v in okolici Biljardnice 9ka.

Vsega ne smemo izdati, toda v videospotu, ki ga je posnel priznani režiser Predrag Rajčić-Perica, boste med drugim videli noro driftanje z avtomobili s katerim se punce znebijo svojih demonov in gredo naprej. Kam in kako boste pa še videli.

Hellcats so že stare znanke odrov. Kot prva vse-ženska rock skupina že 10 let orjejo ledino na področju trdega rocka in so že nastopale na turnejah po Rusiji, Nemčiji, Italiji in na Hrvaškem. Hellcats so prepričane, da gredo bencinski hlapi odlično skupaj s tovrstno glasbo in so oboje že večkrat uspešno kombinirale. Toda sedaj želijo še bolj glasno in kaj je boljšega kot spremljava s hrumenjem 300 konjskih moči drift avtomobilov, da ti zavre kri v žilah?

Kot se za odlične glasbenice spodobi bodo ta dan pripravile še koncertno predstavitev nove skladbe in nekaj ostalih iz železnega repertoarja, na odru pa se jim bo pridružil tudi glasbeni kolega, ki je v neformalni himni (Tristo arabcev) nekaterih avtomobilističnih klubov že prepeval o tristo konjih čiste jebe...Pero Lovšin.

Ker bo v vsakem primeru vroče, se boste lahko hladili s hladnim pivom in razvajali brbončice s pravo, mastno in visoko kalorično hrano, ki se bo lepo zlila z visokooktanskimi avtomobili in glasbo na visoki voltaži.

Vedno višje in predvsem vedno Naprej!

Značke: Hellcats

Priporočamo