Hillary ali Donald? Ne zamudite! Ameriške volitve bo podrobno spremljal POP Tv!

27. 10. 2016 | Promocijsko sporočilo

Bliža se trenutek, ki bo zaznamoval svet. Kdo bo zmagal v najbolj vroči predsedniški bitki? Komu se bo v Beli hiši odprlo vseh 412 vrat?

9. novembra prižgite POP TV in bodite z zadnjimi podatki, zakulisnimi zgodbami, analizami in gosti na tekočem o vsem, kar spremlja letošnje volitve.

Še pred jutranjo oddajo 24UR: AMERIKA ODLOČA, bo vso noč bedela tudi ekipa spletnega portala 24ur.com.

Hillary Clinton ali Donald Trump?

Tekma za predsedniški stolček Združenih držav se bliža vrhuncu. Ovalna pisarna pričakuje naslednika ali naslednico. Amerika se bo odločila, kdo se bo naselil v Belo hišo. Bo to Slovenka? Bo prvič prva dama postal – moški? Kaj bomo imeli od tega, če zmaga Hillary Clinton? Se bo naše življenje postavilo na glavo, če zmaga Donald Trump?

Odgovore na vsa vprašanja bodo iskali v najbolj gledani informativni oddaji pri nas. Že ob 22.00 Uroš Slak z ekipo pripravlja posebno oddajo 24UR ZVEČER v živo z dogodka, kjer bodo prisotni tisti, ki so tesneje povezani z ameriškim gospodarskim ali političnim prostorom. Sledi premierno gledanje celotne 3. sezone HOUSE OF CARDS, kultne politične serije, ki bo kot fikcijska uvertura v realni politični svet. Med spremljanjem serije na mah bodo gledalci ves čas obveščeni o najnovejših rezultatih volitev iz ZDA.

Ob 5.00 bo na sporedu prvi sklop aktualnih novic, uro zatem, ob 6.00, pa še drugi sklop. Ob 7.30 ne zamudite enourne oddaje 24UR: Amerika odloča, v kateri bo voditeljica Maja Sodja skupaj z novinarji, ki bodo predsedniško tekmo spremljali vso noč, poročala o rezultatih in odzivih z vsega sveta. Skupaj z gosti bodo analizirali izide in imeli javljanja dopisnice Tadeje Lampret neposredno iz ZDA.

Ekipa spletnega portala 24ur.com bo vso noč vestno poročala o vsem, kar bo zaznamovalo usodno noč, od najbolj ažuriranih podatkov do zakulisnih solz sreče ali žalosti.

Priporočamo